KLIK

langkawi [pt 3]

Sambung lagi trip ni..


kebetulan masa kat langkawi tu, ada pameran kraf..masuk percuma keluar free..

jenuh ler kalau nak ikut kan hati..semuanya cantik..semua nak beli..


produk dari tanah liat
saudara ni cacat penglihatan sedang menganyam rotan

cantik2 sungguh hasil dr surat kabar ni..nampak cam real jer dari rotan..

pasu seramik

hasil dari batu

benda ni pun ada..bantal sumbat!!!

lukisan secara live..

pentas masa perasmian dan alat2 muzik tradisional. Banyak lagi yang akak tak boleh nak cover, sebab no camera..

 pantai pasir hitam..dari dulu, sampai sekarang, pasirnya masih hitam..

sedikit penerangan pasal pasir hitam tu
sekejap saja berada di pantai tu..sebab..hujan dah nak turun lagi!!!



muka lapar!!!!

pekena air kelapa muda kat kedai makan dekat pantai ..

lepas ni..to the beach...heee..another beach..!!!

ni dia..beach satu lagi..Pantai tanjung rhu..tempat pengambaran filem bollywood..

posing panas...cuaca panas!!!!

tak sempat nak naik bot..sebab faktor masa..

Kemudian kami singgah di kolam air panas/hangat..

sedang dlm pembinaan semula..

menuju ke tempat kolam yg teduh sikit tempat celup kaki..


p/s: lepas ni perjalanan ke tempat yg terakhir...

3 comments:

mr.curly said...

aduh!!!..bessnye g jln2..xde ole2 tuk den ko??..hikhik

Yan said...

Salam kak.

bila tengok u kat sini rasa tak sabar nak tunggu bulan 2 nanti.

Aizuddin Hanis said...

wah..bestnye..jalan2

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.