KLIK

SEDIKIT PERTANYAAN IKHLAS

Ini bukan entry review...tapi entry khas bersempena dengan pengunduran sementara akak k-poh dalam berblogging. Ehhhh..jangan buat spekulasi...akak k-poh bukan nak pergi ke mana-mana..mahupun merajuk atau pun mengalami masalah kesihatan..tapi akak k-poh akan berpindah rumah.Di sebabkan akak k-poh menggunakan streamyx wi fi ( talian talipon rumah) jadi mengambil masa untuk pindahkan semua tu ke rumah yg lain.Selepas seminggu dari entry ini..jika anda melihat tiada lagi update..maka akak k-poh sudah memutuskan talian internet yaaaa...Ohh..yg di atas tu bukan pertanyaan yg akak k-poh maksudkan...tapi akak k-poh nak tanyalah pendapat "syg-syg" akak k-poh semua...adakah akak k-poh perlu teruskan untuk meng"review" blog??? Setakat ini ada 12 blog lagi yang sedang menunggu untuk direview.Akak k-poh akan mengambil keputusan berdasarkan komen yg diberi..samada teruskan atau stop saja. (tapi hati akak k-poh memang nak teruskan sampai bila2...malah akak k-poh nak tukar imej blog ini menjadi blog yg mengreview blog..)Entry2 akak k-poh yg lain boleh dibaca mengikut pilihan anda sebab akak k-poh mempunyai "banyak" blog..kan..Jangan tak tahu pulak..!!!! hahaaaa..sempat lagi nak joke...OK lah.." teruskan review atau stop???"...sekian..

21 comments:

Cekodok said...

terpulang kepada mama pah la.. tapi secara peribadinya... nak review tu boleh.. tapi jangan la tiap hari.. mungkin dalam sekali seminggu ke... ok la tu.. kalo tiap hari... mama pah punya cerita pun tak jadi.. asyik dengan review je...

cik nurussalwa said...

seronok baca review akk..
tp, ekot akk jugak..
tp, teruslah review2 ye
sy sgt faham perasaan blogger yg kena review..

sgt happy~!
(^_^)

kpah k-poh said...

cekodok..logik jugak yaa..

kpah k-poh said...

cik nurussalwa : akak pun terharu setiap kali kena review..hee

Piasara said...

"setuju ngan cekodok...buat selang-seli...seminggu review 3 blog dah lah..boleh kalau akk nk buat blog ni khas utk review jer dn entri lain di blog lain...msslh nya berapa kerat jer folower blog ni yg dok pi bc blog lg satu tu..blog yg ini jugak jadi pilihan diorang kak..takut jemu jer,hari2 review..tapi saya ok jer kak..terpulang lah kat akak.."

Pendekar Berkuda said...

REIVIEW!! yeah! pendekar sokong kak pah!!

mrs.sabri said...

pada pendapat peribadi saya la kan..kak pah stop la dulu buat sementara..sebab nanti sibuk nak pindah rumah lagi..nak pikir itu ini..nanti semua dah setel,barulah buat review balik..kalau boleh dua hari untuk satu review cukuplah..kitaorang pun nak baca gak penulisan akak yang lain2 pulak.. :)

mr.curly said...

ape2 je la lalinggg..i tetap berade disisi..kite kan kapel..hikhik

Isteri Yang Comel said...

k. pah sayang, takper mungkin mereka paham dan tak berkecil hati... apa-apa pun kak pah tetap blogger yang baik hati bertahta dihati kami....

kpah k-poh said...

setakat ni..cadangan ialah review sekali sekala...

qasehraihan said...

ye kak...selang seli dgn entry biasa..

tp kalau ada award utk pengriview terbaik..mmg akak la.hehe

Anjungsena said...

Teruskan apa yang baik...sampai saatnya nanti , tangan kita akan berhenti dengan sendiri, biar perasaan kita yang menetukan, pen di tangan kita, buatlah keputusan yang paling mudah...ishhh macam sajak pulak..ikut kak pah je lah ye...saya folo saja

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

bagi pendapatan saya pulak.. Kak pah setelkan dulu urusang perpindahang Kak Pah tu.. Lepas dah settle semua kak pah slow2 pertimbangkan sama ada nak teruskan mereview atau tak.. bak kata pengomen diatas.. kalau review diselang seli pon okay =) ni pendapatang ikhlas saya jer =)

Arya Putra said...

saya sokong kak pah review..
buat artikel dahsyat2 pun bukannya orang datang baca..
orang datang TINGGALKAN JEJAK JE~

hakikat kak!

zul permatang badak said...

teruskan.....mengriview tu elok diselang selikan sekali sekala....kalau boleh sebagai iklan..sebab kita nak juga kenal lebih rapat...sesama blogger ni..

walau pun secara maya...saling menyampai/memberi khabar... kadang2 hanya patah,susun kata tertera tapi amat bermakna.....

kpah k-poh said...

cadangan masih lagi teruskan review tapi sekali sekala..

Belalang Hijau said...

belalang cadangkan teruskan jer...
satu hari satu blog pun dah ok...

yang belalang tau segmen review dari kak pah nih mmg membantu kawan2 blogger lain...

Cik Yana said...

Review je sis Effa. Tu la peluang blogger-blogger nak tahu kelemahan kelebihan belog dia :)

Entry terkini: Blogger yang buat cik Yana tension!!!

mommylavender said...

salam petang chepah...jgn lah benti terus dari brblog, nnti ramai yg rindu celoteh chepah tu..hee~ sal mereview lak setuju ngan cekodok n pia....selang2 la,antara review ngan yg lain..kan

mommylavender said...
This comment has been removed by a blog administrator.
puanbee said...

kak pah bee rasa kak pah buleh review tapi letak lah syarat depa buat entry yang sama jugak cam bee , jadi win win situation , kak pah n org yg direview masing2 dapat backlink , selang sehari pun okey kakpah ..atau bebila dirasakan kak pah rilex ..jgn paksa2 ..heee

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.