KLIK

SEMUGA BISA BERSUA SEMULA

air mata  berkaca..bergenang di kelopak mata,bibir lesu tanpa bisa berbicara,hanya jemari yg mengorak kata,hati pasrah,tekad bercambah, ku genggam erat silaturrahim,berpisah untuk sementara,suatu masa nan indah,kita akan berjumpa semula.....( tunggu depa pasang streamyx!!!)  

24 comments:

mommylavender said...

tangan di gengam..terlerai pulak
tanda berpisah di hati tidak

~pindah ke chepah oiiii

mommylavender said...

tangan di gengam..terlerai pulak
tanda berpisah di hati tidak

~pindah ke chepah oiiii

kpah k-poh said...

pindah lerr...mommy..

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Jangannnnnn... Tinggal daku.. oh manis... oh pujaan.....

uhuk2 kak pah buat saya sedih le pepagi ni kak pah huhu.. semoga cpt2 le streamix ni dipasang semula ya kak pah...

papabear said...

amacam streamyx? ada baik ka?

qasehraihan said...

comeii je puisi kak pah ni..haha

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/mengapa-wanita-menangis.html

Piasara said...

"kak pah...tak pa lps ni leh jumpa balik.......kak pah buat la apa yg patut,kemas barang2 dan susun atur rumah baru tu semula biar cantik dan kemas...insyaallah nnti balik kg saya nak pi rumah baru kak pah...tungguuuuu!"

Scarlett O'Hara said...

Pasang cepat2 tau kak pah!Rindu ni!!!

sherry said...

???????????? mode: tak faham cerita?

Mia Liana said...

siap bergurindam.. berpuitis..

rindu jugak kat kak pah

Yan said...

nak poie mano tu?

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

as salam, kakpah tengah sibuk menyusun barang ler tueee... maklum ler baru pindah rumah baru...

Mrs.Sabri said...

cepatlah kembali semula kak.....

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

kak pahhhh.. sunyinyer takde kak pah huhu

Izzuddin Fauzi said...

sentasa menunggu untuk bersua semula :D

Jom ikot sini!

Scarlett O'Hara said...

kak Pah!Manalah Kak Pah ni.Sob3!Dek rindu kat Kak Pah, saya ada surprise utk Kak Pah.Jgn lupa tengok tau!Khas kerana Kak Pah ku tersayang.

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

khas buat Kak Pah hehe

http://bicaramakdara.blogspot.com/2011/04/daku-kesunyianggg.html

mr.curly said...

xpe lalingg..selagi rmbut den gulung2, kite pasti ketemu..hikhik

S..U..D..@..I..S said...

jumpa lagi...

Pendekar Berkuda said...

kak pah~!!! lamanya menyepi...

rindu la...

CahayaCintaIlahi said...

setiap pertemuan pasti ada perpisahan ;)

Belalang Hijau said...

dah lame c beramah mesra ngan kak pah...line tenet x ok lagi ye?

nanti klu kak pah dah on9, sudi2 la buat contest yang belalang tag nih ye...

http://www.suarabawahtanah.com/2011/05/semanis-senyum-mu-ibu-contest-by-yan.html

take care kak pah ;)

MIMIE AIZA said...

akak, sy baru je baca entri yg akak buat untuk saya. terima kasih sgt2.
:)

saya mintak maaf lambat jejak sebab sekarang baru free heee..

Lulu caldina said...

hai kak... lulu singgah sini

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.