KLIK

tak yah buh title lah...dah xcited sangat dah ni...heeee..

menggigil tangan dan kaki akak k-poh..ala-ala nyakit Parkinson..gitu....bila anak kabarkan yg streamyx dah boleh connect...Akak k-poh nak ucapkan ribuan..jutaan..terima kasih..kepada semua yg mengingati akak k-poh..baik di alam realiti..mau pun di alam mimpi....jasa anda akan akak k-poh kenang...hmmmmm..apa lagi yg ditunggu???? jom blogwalking...balas jasa..balas jasa...balas jasa.....( yg mana dah buat entry utk akak k-poh tu...akak k-poh hargai sangat2..scarlett..abg teror..makdara...)

18 comments:

cik nurussalwa said...

hye akk :)
selamat kembali!
=)

ammboi.blogspot said...

selamat kembali ke dunia blogger kak pah!

Arya Putra said...

baru ingat nak hack blog akak..lama sangat dah takde..kekeke.. =D

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

KAK PAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!! baru ingat nak buat report polis akan kehilangan kak pah hehehehe.. welcome back kak pah..!!!!!

~SYAZ~ said...

yahuuuu!!!!
kak pah kembali pulang semula ke dunia blog ni..
setelah sekian lama menunggu..
^__^

Scarlett O'Hara said...

Yahooo!!!!Kak Pah dah balik!!!!Dah check lum surprise untuk Kak pah kat Scarlett's Petals?

Yeah!Yeah!kak Pah

azwandengkil said...

Tertanya-tanya juga.. mana peginya. Terlupa bayar bil ghupanya..

Belalang Hijau said...

welcome back kak pah!

ahahah

MulutPayau said...

Nak nyanyi sikit...
Aku rindu...setengah mati padamu...

hehehehe.....selamat kembali..

lizz said...

hi kak..selamat berblog kembali...

lizz said...

hi kak..selamat berblog kembali...

mommylavender said...

selamat kembali chepah.....nak karpet ape mommy bentangkan~hee

Mrs.Yie said...

kak pahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....!!!!!!!!!!!!!! :)

kiz said...

welcome back my sis ..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

selamat kembali dan dunia blog kembali ceria...hehee

Mia Liana said...

wahhh bestnya... welcome back...

Myfrin's story said...

Salam, kak pah. Selamat berbloging kembali kak pa.....D

puanbee said...

tudia sampai tk de tajuk lah bee nk jugak off gini try market lah kak pah !

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.