KLIK

BILA USOP WILCHA DAN AKAK K-POH DAH POPULAR

Usop Wilcha..kan..nama yg tetiba popular sejak Hantu Kak Limah tu..heboh ler orang godek-godek cerita dia..sampaikan gambar kawen dia pun di sebar-sebarkan.Semua orang nak tahu..kalau boleh segala cerita yg hitam dan segala cerita yg putih semua orang nak bukak .Agak2nya yg "nolak" cinta usop tu pun "udah nyesei"...heee.. "Tapi...awok bukan dengki..awok nak puji..bini si usop ni..menawan....cun melecun..!!"  "Moh ler nengok gambo" usop sanding suatu masa dulu.. (kata Beautiful Nara)
   Sekarang, cuba baca "stetment" dari makdara cun :.  

  

 

Kpah Al- K-poh Bakal Pemenang Anugerah Bintang Popular Tahun Depan

Haaaaaa... Kompom.. Kerat jarilah.. Kalau Kak Pah atau nama glamournya Kpah Al- K-poh akan menang ABP tahun depan kalau kak Pah jadi pelakon hehe..
Itu makdara yg cakap aaaa..."kalau" heee..
Hanya satu jer yg akak k-poh risau sangat pasal "kalau" ni...
                                             *
                                             *
                                             *
                                             *


malu ler nak tayang gambar kawen tahun 88 ni..jenuh wartawan nak edit.."photoshort".."screenshort".."resize"....pastu remove..!!! heheheeee..



19 comments:

khaifaiz said...

Remove? hahahahah.. gelak guling guling

kiz said...

hohohoho..gelak sket bleh tak kak pah..hehe

kpah k-poh said...

oooo..gelak yaaaaa...

mommylavender said...

cantik nya mem usup ye....chepah pe kurangnya..face suci lagi...~hee

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

As salam, tue gambo akak ker? alaaa come nyerrr...cute ler akak....tapi skg pun cute gakkkk heeheee

Mrs.Sabri said...

kak pah kawin tahun 88 ye..masa tu saya darjah 5..hikhik..kak,jomlah join bloglist para ibu tu kalau sudi le hehe :)

lizz said...

wah slimnyer akak time tu...

puanbee said...

hekhek remove kenapa kak pah tersembur air liur ketawa kak pah nih punya ayat! hahaa

chah said...

alahai cantiknya kakpah dulu... skng bertambah cute.

casuarina equisetifolia said...

gambar org lame tu.susah nak cari....hehehehehehe

ct N honey said...

tak banyak berubah rupanya dulu dan skrang.masih cantik...
p/s..tima kasih pasal menegur cbox saya,dah ubah dah,nanti boleh lah k-poh singgah keblog saya selalu

husna said...

Usop Shy 8 memang patut menang Bintang Popular Tahun Depan

Pendekar Berkuda said...

hahahaha...kelakar la kak pah... haha..

kpah k-poh said...

terima kasih semua..tak sangka pulak kelakar..mmg ada harapan jadi popular tahun depan...hahahaaa...

ct wawa said...

nostalgia ni ..http://ctwawa22.blogspot.com/2011/04/usop-wilcha-lepas-ni-merempit.html

zul permatang badak said...

tengok macam sedih je.....macam takut2 je....susah nak senyum ya......

mana gambar masa sekolah ???Meh...kita orang nak tengok....

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

saya akan undi kak pah untuk ABP tahun depan!!!!! hehehe

cunndaa said...

hahahaa.... jenuh la diorang edit2 pakai potoshop bagai...

maiza love said...

hehe..klu kak pah masuk ABP tahun depan saya undi byk2 ye hehe..

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.