KLIK

Blogger Abgteror pun nak jugak.!!!!!

akak k-poh rasa berbesar hati dan termalu-malu kucing...bila ada permintaan untuk akak k-poh membuat entry tentang sesebuah blog. Tengok tu..kucing tu pun rasa malu..!!!!


Ini bukan cobaan atau kebetulan...heee...!!!! Ini dah jadi permintaan...aduhhh..terasa akak k-poh ni "begitu berharga..!!!" (iklan apa yaaa..guna ayat tu..??)




Abgteror

Tapi ini blog abgteror...tau tak..abgteror??? Bukan calang2 blogger..tau! follower pun dah ribu riban. Orangnya peramah dan errrrr..akak k-poh nak tulis encem...tapi tak pernah tgk dekat2 lagi..kalau tulih encem kang..kot2 tak berapa nak encem..hahhaaaa.. 

Iklan jap:
"kunjungilah ke blog abgteror hari ini..anda pasti berpuas hati.."


P/s: hujung bulan ni nak kena mintak komisen!!!!

18 comments:

mrs.sabri said...

sibuk je adik teror tu..hahaha..nak enter frame sokmo..hehehe :)

Cekodok said...

kena mintak persen sikit ngan dia kak pah.. (pssstt.. kongsi dua okay)

Adinda Amy Sensei said...

waaahhh...tuuu diaaaa glemeeerrr la puleekkkk abgteror...haha

kiz said...

nak gak nak gak nak gak ...gak nak gak nak gak nak...huhuhuhu

HAW said...

kawan saya tuh!.. kwn d alam blog.. kat alam realiti tak tahu lah mcm mn org nya

suri solehah said...

salam kak pah..line elok nanti..teringin gak la jengah sana

Edy Zaidi said...

adikteror di sini...haha

kpah k-poh said...

MIMI: "sayang" punya pasal...ngeeee..

CEKODOK: dah ler sikit..nak bg dua pulak...!!!

AMY: abgteror dah pemes..tak yah nak review pun..

KIZ: nak yaaa...nanti akak bagi...bagi apa tu??

HAW: hari tu akak dah nak jumpa abgteror..tapi dia dah balik kerja..so tak sempat..

SURI: jom lah..sembang2 dgn akak..

EDY: besar lagu tu..boleh ker jadi adik...heee..

sop said...

wah.. program review ker?
nak jugak! nak juga kak poh.. :)

kpah k-poh said...

sop: manalah akak layak nak review blog org..akak saja2 jer..gurau dgn adik2..nih...Kan sop ada review blog org..sop lagilah teror...kan...

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

pewittttt Mak Dara mmg selalu terjah ke blog adikteror ni.. =)

Yaya said...

amboi, siap ada iklan lagi tu. gila lah cukup bulan akak minta tips kak!

kpah k-poh said...

Makdara: tunggu kat SOGO...boleh ler jumpa abgteror..

YAYA: mesti ler...lepas ler nak buat top up..hahaaa..

Cik Yana said...

Dah pergi dah belog dia tadi. Hahaha~ mintak upah cepat :P

kpah k-poh said...

YANA: boleh..tapi tak leh kongsi..tau..

abgteror said...

hehe....cepat2....sape nak upah...sila jumpa che abg chepah....nanti dia kasik...kekekeke...da kawtim da.... erk haw...insyallah nanti kita lepak....janji nih...

Tuan Penasihat said...

waaaa syoknya bila ada orng review blog kita.
TP pun nak jugak boleh?

bee said...

kih2 abg teror yer..bee panggil dia abg teroro sampai sekarang dia tak sedar haaa..psss kak pah jgn bg tau dia..

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.