KLIK

MEH SINI NAK STORY PASAL IDENTITI BELALANG

Bagi blogger-blogger yang baru kenal ataupun yang dah lama kenal,tentu tertanya-tanya siapa sebenarnya  BELALANG ini. Siapa dia...bagaimana rupanya..di mana asalnya...di mana tempat tinggalnya...berapa umurnya..apa makanan kegemarannya dan jugak...yang mana ujung yang mana pangkalnya ??? ehhhhh....tu dah cerita Nujum Pak Belalang lah pulak...heeeeee. Untuk pengetahuan andalah semua, tak banyak yang akak k-poh tahu pasal belalang ni...tapi disebabkan akak k-poh ni spy tingkap...jadi akak k-poh mulalah menyiasat pasal belalang ni.

Siapa dia? Inilah rupanya Belalang yang selalu bersama topengnya.Tapi anda jangan bimbang..jangan ragu..akak k-poh ada maklumat lagi hebat dari ini. Buat apa anda nak tengok wajah Belalang.. jika anda boleh terus pergi berjumpa dengan dia..!!!! Nah...ini alamat premis perniagaan  Belalang...106,TAMAN SRI SELADANG,09600,LUNAS KEDAH.
(BLOK KEDAI N0 2,DERETAN DENGAN LONGWAN LUNAS) Tak puas hati?? nak lebih maklumat lagi?? Yaaaa..akak k-poh ada no talipon nya jugak..Hmmmmm...tak percaya??? Klik SINI ( sila klik jika anda berminat sahaja)
p/s : Entry ini hanyalah untuk mengalu-alukan kelahiran semula BLOG PERSONAL Blogger Belalang. Untuk jawapan kepada lain-lain pertanyaan di atas tadi, hanya Belalang saja yang dapat menjawabnya. Ataupun kita tanya sedara sepupu sepapat dia, iaitu Blogger MAKDARA CUN !!!!!....

13 comments:

diana said...

blog personal???
wah...rajinnya dia..;)

Kiz said...

huhu..belalang kunyit ke dia ni ekk..haha.

Mrs.Yie said...

dah macam rupa vampire saya tengok belalang ni kapah hihihihi

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

blog personal belalang?

ZWAN SABRI said...

Misteri sungguh belalang ni.. HAHA


MySuaraBlog: Drama 2012 Kini Bermula..

kpah k-poh said...

Belalang memang berahsia...tapi kalau nak jumpa...senang jer..heee

Khairil said...

nak kena pi cari belalang ni....hehe

afzalsukasuki said...

belalang..oo belalang.tu la aku suruh kita lari ko degil!!

Mia Liana said...

wahhh promote belalang kat sini.. dulu memang dia buat personal blog, rajin juga mia datang. sejak dia buat seo, dah jarang mia datang....

Belalang hijau Perisik said...

terima kasih kak pah dan semua2 yang support blog belalang...

sebenarnya identiti belalang bukan rahsia sangat pun.klu pandai korek sure jumpa XD

yie76 said...

Selamat tahun baru guru besar/pengetua

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Oh sepupuku hehehe

Jz Online News said...

pandai kpah intro blog baru en. bell kita ni.. 'en. bell' tuu..

hehe.. belalang! peace yo! :)

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.