KLIK

[Contest] Jejaka Terhangat Nak Bagi Henpon Free..!!!

http://www.jejakaterhangat.com/2011/02/contest-jejaka-terhangat-nak-bagi.html
 






Cara sertai kontest ni:

1. Buat satu entri yang bertajuk:
"[Contest] Jejaka Terhangat Nak Bagi Henpon Free..!!!"

Minta perhatian..minta perhatian...ketepi semua orang-orang kampung..akak k-poh nak join contest ni..!!! Contest dari Jejaka Terhangat di pasaran..!!!Ehhhh..jangan ingat akak k-poh join sebab di "tag" tau....tapi akak k-poh join sebab tuan penaja contest ni merayu-rayu..menjerit-jerit kat cetbox akak k-poh..tau..heee...(mungkinlah sebab perkenalan yg dah mesra..jadi penaja tidak segan silu bertindak sedemikian...ngeh..ngeh..ngeh...)


2. letakkan banner contest dan linkkan ke entri ni..
  Sudah siap dibikin..

3. Bagi sebab kenapa nak menang contest niMESTI diletakkan nama Jejaka Terhangat.
     Akak k-poh nak menang sebab akak k-poh nak tepon e-Touch 212 Pro  tu...menjadi milik hak mutlak akak k-poh tau..!!!!Siapa yang tak nak??? tipu ler kalau join contest ni sebab saja-saja nak ngorat Jejaka Terhangat di pasaran nih!!! Dengan adanya tepon ni..bermakna inilah pertama kali akak k-poh dapat tepon free..!!! Ehhhh..bukan sebarangan free tau...tapi hadiah dari Jejaka Terhangat..!!! Siapa yang tak kenal dengan Jejaka Terhangat???? 

4.Copy code banner.
     Akan diusahakan..

5. TAG 6 orang blogger.
         "maka meranalah akak k-poh sebab terpaksa membuka rahasiya akan pemberian talipon percuma ini." Terimalah dengan "tag" ini..:
      
 sekian: p/s: adapun idea asal adalah dari ahmad albab..tapi akak k-poh gunakan tektik kotor untuk merampas idea ini..nak  menang tepon punya pasal tau!!!!

5 comments:

Cempakamelati said...

He he, terima kasih tag saya.... menarik ni, dapat hp free. nak join gak la.

Jejaka Terhangat said...

JT datang mau mengecheck penyertaan..thanks join.nanti check senarai nama kat blog JT yek..gudluck..=)

Belalang Hijau said...

wah, nak join jugak! nak join jugak!

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam, BSB pun nak joint gak boleh.

Henry Zackery said...

nak join :)

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.