KLIK

geram...sabar..sabar..

Tengoklah ni..sisa2 kenduri kawen semalam.. di longgok jer depan gate rumah akak k-poh.!
Ada pokok pisang.. daun kelapa.. batang pokok apa lagi..entah ler..
Tengahari tadi masa balik dari ambik anak di sekolah..akak k-poh tak kisah lagi benda sepah2 ni..mungkin ler baru kemas2 kot..tak sempat nak buang lagi..pengantin pun masih ada lagi kat situ...Tapi bila akak k-poh balik kerja petang tadi..ehhhh...ada lagi!!! Hmmmmm..apa lagi..sound jer ler..
"niiii uncle.. macam mana saya mau parking?..macam mana saya mau masuk?"
Alahai..sekelip mata jer depa tu kemas...kalau tak sound...alamatnya duk situ ler sampai esok!!!! Jiran...ohhh...jiran....



"Bagus jugak kalau ada yg komen ni"

13 comments:

azwandengkil said...

Yg sebenornya uncle tu nak kasi keje. Semalam dia buat kenduri Kak Pah tak tolong pun. So dia kasi la sikit keje hari ni. Hehehe

Fathiah Hamim said...

adeh. uncle ooo uncleee. saba ye kak

Freaky said...

saba kak.. kalau lusa x elok lagi baru sound. hehe

Piasara said...

"bagus kak pah berani..kalau saya ntah2 sendiri angkat.."

Kak Aya said...

hmm hidup berjiran mcm tu lah kak pah..ada-ada je tp syukur jiran-jiran saya setakat ni semua baik2 belaka.

Kak Sal said...

sama je yer isu kiter pagi nie..bab sampah sarap kan..kiter pun sakit mata n hati nengok sampah melimbun kat tepi jalan umah kiter tu....grrr...

Belalang Hijau said...

sebenarnya tingkah laku kak pah d rakam oleh uncle tu...

uncle tu salah sorg crew wakenabeb!

hahahaha XD

S..U..D..@..I..S said...

huh jiran tu saja test kakpah kot...

izzysabki said...

sabo je la kak,skrg ni manusia mcm2 pesen:D

Scarlett O'Hara said...

Nasib baik jiran saya semua baik2.

abgteror said...

uncle punya blog kawen lagik ka? wah...berita panas nie....terus nak tepon tanya uncle apa sebab dia wat camtuh kat kapah laling....

TOPIK PANAS: KAHPAH BLOGGER GLAMOUR BERBULAN MADU LAGI???

Mia Liana said...

lahhh ciannya kak pah... nanti kalau lori majlis datang suruh diorang angkut semua tu....

NzA said...

tensi...tensi....

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.