KLIK

Happy Birthday to You!!! : Blogger Rojakpasembor 5/3/2011


Selamat Menyambut Hari lahir kepada blogger PIASARA.


Jom makan kek...wahhh..banyaknya lilin....Semuga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki oleh Allah.


13 comments:

Yan said...

alahh..bufday kita jauh lagi.. nak tunggu wish dari akak lah..hee

kpah k-poh said...

yan...wish ler kat besday girl tu dulu...hahaaaa...

Tuan Penasihat said...

selamat hari jadi :)
kalau ikut dalam gambar tu, banyak sangat lilin. macam dah banyak sangat pulak umurnya.
hehehehe..

Piasara said...

"Tq kak pah...ish2,besar sungguh kek...tak terangkat saya kak..tinggal kat sini je lah..terima kasih atas ingatn kak pah..semoga akak pun dilimpahkan rezeki dan di panjangkan umur..Amin!"

kpah k-poh said...

TP: lilin banyak tu...ada makna tu...time akak nanti..kena tambah setingkat lagi kek tu...nak pacak lilin...

Pia: sama-sama..amin..

bee said...

best best dapat kawan cam kak pah !

Yaya said...

Selamat hari jadi untuk piasara jugak!!! :)

semoga bahagia selalu yer!

Adinda Amy Sensei said...

SELAMAT HARI LAHIR YANG CERIA BUAT KAK PIA SARA...SEMOGA PANJANG UMUR DAN MURAH REZEKI...SENYUM SELALU BUAT KAK PIA DAN KAK PAH...

kpah k-poh said...

Bee: jom bee pun boleh jadi kawan akak..tapi ada syarat..pulut kuning n ayam golek...heeee..

YAYA n AMY: terima kasih...

ainnoraini said...

assalamualaikum kak pah...
tima kasih sudi folow ye...saye folow kak pah jugak...

kpah k-poh said...

Ainnoraini: sama-sama

MULAN said...

tak abis kek tu, kasi sikit ya..

happy birthday piasara..

kpah k-poh said...

jom lah..makan sama-sama...

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.