KLIK

SIAPA YANG SIAL.?.

Wow..ada kudis buta yang datang kat sbox akak k-poh, pastu shout...SIAL..  Ini bukan entry nak mencarutkan sesiapa atau pun entry nak meraih simpati ke hapa ke..no..no..no...Ini cuma peringatan kepada 'kudis-kudis' yang hapak yang ada kat dalam dunia blogging ni. Bukan untuk mengutuk apa lagi untuk mengeji..hanya kesian..simpati kepada 'makhluk' yang tak cukup kasih sayang ni.  Kot lah nak kutuk akak k-poh pun..tengok umur lah dear...akak k-poh ni mungkin sebaya mak-mak anda semua...tau tak??  Sorrylah..akak k-poh tak nak print screen pun..buat menyemak rumah blog akak k-poh jer..tau..!!!  SIAL KE?
 

18 comments:

diana said...

orang gila nak memaki tu..
mungkin dia dok sorang2 dalam bilik dia lepas tu rasa tak sedap hati hari ni tak memaki lagi jadi dia lepas kan blog orang..
wakakakakkat

kpah k-poh said...

agaknya lah diana...ini pertama kali lah akak dapat macam ni...

kiz said...

sabar je lah kak..ada balasannya nanti tu.

Puan Kutu said...

biadap betul..mmg tak ada adab dok carut2..

DianaAzis said...

Saya rasa kan kak, diorang ni ada masalah mental..suka2 hati je nak cakap org camtu..adeh la..

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

kurang didikan ibu bapa tu... sabar ye kak pah..

bella luna said...

hurm,maybe die kurang kasih syg, sebab tu buat camtu, dgn harapan org bg kat attention kat die,.biarkan je la die akak, buang mase je layan,ye dok?hehe

kpah k-poh said...

KIZ : harap2 begitulah...

PUAN KUTU : mmg tak beradaplah kalau macam tu...

DIANA : mungkin jugaklah dik...tak pun saja suka-suka..

MAKDARA : kita libassss sama dia..heee

BELLA : betul tu..buang masa jer..

Mohamad Amzar said...

sabar sabar itu separuh dari iman :)

Mrs.Yie said...

HOI! SEDAP2 JE CAKAP PUAN ROKIAH KITA SIAL! SIAPA TU KAK PAH???? APA NICK DIA????? MEH KITA GI PAKAT SERANG! JOM SERANGGGGGGGGG!!!!!!!!!!!!

qasehraihan said...

uittttt...biar benar kak???keras benar tuu...huhuhu

Scarlett O'Hara said...

Selain tu ada juga yg guna nama Kak Pah tapi bila check, blog tak senonoh.Betullah Kak Pah.Jenis kurang kasih sayang tu.

delarocha said...

banyak kan bersabar dengan 'attention seekers' mcm tu ye kak.

syiela said...

Biadapnya dia Kak Pah.. tension kan kalau camtu.. kita berblog tuk tambah kawan... takdak sivik langsung!

Yumida said...

haaaaa? gamk nyer...sabar kak pah

zarina zainal said...

sabo ye kak pah. meh kite bako dia ramai2, nk? :D

afzalsukasuki said...

kak sape?sape? *pergh gilak nak bergosip!!kahkahkah

phsycodelic said...

new imac release on sunday

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.