KLIK

Errrr..silap tu, dear !

Sori tak dapat nak buh link blogger LINDA sebab update guna enset.Bila online nanti, akak k-poh akan link kan terus ke blog LINDA, ok.
Apa yang silap kat sbox akak k-poh ni?




Tulisan berulang-ulang? ohhh itu tak de hal punya..kesilapan teknikal jer tu...
Yg tulisan ada garis biru tu?..pun bukan...
Sebenarnya akak k-poh nak komen pada ayat blogger LINDA ni..'jom folo saye nanti saye folo balik...'
Dear,..tolonglah jangan silap lagi buat ayat macam ni ye..
Akak k-poh tahu,mungkin ada yg mencebik bibir setiap kali akak k-poh cuba memperbetulkan 'kesilapan'..berlagak otai ke apa ke..akak k-poh tak peduli..hatta blogger pemes memes pun kalau tak berkenan di mata akak k-poh, pasti akak k-poh akan tegur.
Ok,dah banyak blog yg akak k-poh baca,ramai bloggers walaupun baru sebulan dua blogging, dah siap buat entry meluat pasal i folo u folo me...
So what? aku punya pasal laa!!! jgn macam tu dear, folo aje lah..bkn kena duit pun...
Antara ayat yang pernah akak k-poh guna masa mula2 blogging dulu supaya org dtg follow blog akak k-poh ialah:
'entry di blog ini sangat menarik,saya folo blog ni lah'
'kenapalah saya selalu datang blog ni,ohhh rupa2nya saya dah folo blog ni..'
tapi kalau anda perasan, akak k-poh juga suka tulis 'folo 81' atau 'folo blog no 567..ohhh ramainya follower'
Gitu dear,...jangan sesekali ajak org follow blog kita tau...OK..hmmmm...kepada yg kena spy dari akak k-poh tak pernah balik tangan kosong...pasti ada yang follow balik.
Jom ramai-ramai folo blogger LINDA..(sila ke sbox atau ada sesiapa bloggers yg sudi letakkan link linda di kotak komen).




jom folo saya lah...meow..meow.."akak k-poh dah online skrg..dptlah akak k-poh link ke blog blogger LINDA"...

16 comments:

diana said...

saya dah tegur dia kat shoutbox dia tentang mesej dia tu..

kiz said...

hehe..saya dah folo akak..saya dah folo akak..saya dah folo akak.. adeh berulang pula.

Pia said...

"kak pah nak tanya ni..kalau ada yg taip ayat camni kt sb kita..'dtg baca,komen dan folow..blog ni sgt best'...tapi tak baca,tak komen dan tk folow pun..tolong jawab kak..camna nak sound kat depa ni.."

kpah k-poh said...

terima kasih diana...

KIZ..i yg follow u..bkn u yg follow i...heee

kpah k-poh said...

PIA : itu maknanya org tak ikhlas..kita pun tak tau betul ke diabuat apa yg dia tulis tu...

Kak Imun said...

Salam, kak poh. Terima kasih kerana kak poh yang Follow kak dulu sbb kak ni penyegan, hehehe.....

Azlinda Rusli said...

Bkn ape kak,teringin gak nk follower ramai2 mcm akak..hebat je follower akak dah 1k ++ ng blogger2 mcm cik diana sampai ribu2.. thanks buat entry pasal sy gak..mudah mudahan tambah follower..ekekekek..akak xbk share tips ke cane nak tambah follower selain drp pg kempen kat blog org lain?nk tau gak...ekekek

Puan Kutu said...

adoi macam2..sy lebih utamakn org yg komen kt entry.yg kt shoutbox tu kadang2 tak suka jugak dok puji blog kita melambung,entah dia baca ke tak..:)

Adinda Amy Sensei said...

kakpah...apa khabar?

Scarlett O'Hara said...

Kalau blog tu berkenan di hati, menarik, tak over, gerenti saya follow walau pun dia tak follow saya.Tapi yang tulis macam Linda tu pun, kalau blog dia ok, saya follow jugak.

nick dot anis said...

kak pah....when i was too young hehe..around 1-2 months blogging..anis pon lebey kuang macam ni jgk la...sbb tak tau lagi act macam mana owg blogging ni kan...then after reach 3 month i realized that cara ni tak bawak kemana la..so anis lebey senang bw n blog ping je skrg ni..

tp??lau ade jgk owg yang suh folo dia...anis akan folo...tanpa cakap pape...huhu...then be a fren..

paling best sepanjang berblog ni...dapat make fren with many people...macam2 owg yang anis jmp..

hahaha..akak...sowi terpanjang pulak mengomen hahahaha

Mohamad Amzar said...

biasa sudah benda ni. dulu sy selalu guna sbb baru lg. tp, sbb dah banyak blogger lain asik buat entry pasal ni. dah tak guna lagi.

Yumida said...

sokong apa yg kak pah ckp..kengkdg hampeh jgk tgk org yg berlagak otai ni perli2 blogger baru psl tagline 'i follow u, u follow me'. dulu diorg ni x bt tagline gini ker? eeeee..x kuasa la

Ms Fai Ayie said...

fisrt time jenguk blog ni fai terus jatuh centa..ikhlas ni, bkn nk amek hati atau nk akak follow fai balik... hehe... saje jln2 sni nk tambah kenalan & nak kenalkan "cinta baru" fai ;)

pssttt: tetibe teringat lak kat "mat kepoh" dlm Melodi suatu ketika dulu..

afzalsukasuki said...

3x dia shout tu!!maknanya akk ni mcm org penting la.hidup mati blog dia bergantung pada akak.hahaha

meaw said...

errrrr...tak berapa nak kenan kalau gitu...

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.