KLIK

DELA,LOVE BUG,BILLY INFO :BLOG ANDA DI REVIEW DI GOMOFM, RADIO ONLINE.

Seperti yang anda semua tahu..( pada rakan-rakan bloggers yg lama-lama tu memang dah tahu lah kan..) akak k-poh ni memang suka review blog rakan-rakan bloggers. Tapi..hari ini..akak k-poh telah review blog dengan cara baru..!!! Yey..!!! review blog secara on air..!!! tak percaya??? Percayalah...Hmmmmmm.... Dua blog yang menjadi pilihan akak k-poh tadi ( siaran 8 pagi) ialah blog yang  masuk ke shout box akak k-poh iaitu, BLOG LOVE BUG dan BLOG DELA. Akak k-poh bacakan sedutan entry. Tak lupa juga, link untuk ke blog-blog tersebut.Amacam? best tak? Satu lagi blog yang akak k-poh singgah ialah BLOG BILLYINFO.Akak k-poh bacakan sedikit info menarik dari blog Billy.Bagus juga kerana akak k-poh mendapat kerjasama dari Billy untuk menggunakan blog beliau sebagai rujukan. Apa lagi yang anda tunggu?..rajin-rajinlah berkunjung ke blog akak k-poh, mudah-mudahan blog anda di review on air..!!!!!
 

14 comments:

Dalila Hamid said...

terima kasih kak..... tak sangka blog dela menjadi pilihan... terharu sgt.... tq byk2

Mia Liana said...

wahh segmen baru... menarik... mia tak dapat dengar pagi tadi. ada meeting....

wahida said...

jelesnya.....nak jugak....huhu...

BillyNain said...

tenkiu kpah...sya pn terharu gak,dlm byk2 blog kat msia ni, blog billy yg menjadi pilihan...terima kasih byk2!

MULAN said...

waahhh... tumpang seronok...

aimaniman said...

salam kenal dan dofollow sini

jom la review onair blog mama ni, seronoknya??

baru kenal sini dr blog mia..

nak hadiah car sign heartbeat???

kiz said...

kui kui .. terbaik..memang tak ada kesempatan lagi dengar suara kak pah.

afzalsukasuki said...

yeke?beshnye :)

ChaCha said...

wah kak...bru dpt on9 kak..td x sempat...huhuhu...maceh kak :) terharu2... :)

tnZackJ said...

tumpang seronok

kubigomofm said...

nak kena rebiu gak la uwaaaaaaaaa

Yumida said...

kak...nak jugak...ade resepi kek belacan..leh cri lam tenet..mabelesss kakkkk....salam

puanbee said...

wah makin gleme lah kak pah ni

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam hari rabu kakPoh...

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.