KLIK

JARI AKAK K-POH 'DICABUL' TIKUS

Tidur malam akak k-poh diganggu oleh gigitan pada jari kelingking.Pedih..tapi nasib baiklah tidak berdarah.Kalau berdarah, mesti nak kena suntik pulak...adoiiii..menatang tikus ni..ingat jari akak k-poh tu 'french fries' ke?
Bukan tikus yg ni daaaaaaa....tikus yg ni menemani akak k-poh sampai jam satu pagi..akak k-poh tak pernah di gigit pun..tikus yg ini, akak k-poh sayang sangat-sangat..!!!   Yang ni ha...   
Tikus yg spesis ni lah...mcm ler tak de tempat lain dia nak main....Agaknya geram kat jari kecik akak k-poh ni yaaa...sampai sanggup 'mencabul' jari tersebut..!!!!.. Malam ni terasa takut utk tidur depan TV lagi.....

13 comments:

Scarlett O'Hara said...

Tikus betul2 ke kak Pah?Kalau betul kena gi klinik tu.Takut ada virus apa2.

Semalam Celcom buat hal.Ada jap time maghrib pastu hilang.Nasib baik pagi ni ada.

EmpayarUtama said...

Erkkk... Camana buleh masuk tikus? Seb bek x masuk dalam kain hahahaha

S..U..D..@..I..S said...

jgn smpai kena kncing tikus kpah...bahayas

Pia said...

"ank no 2 saya 3-4 thn lps kena gak gigit kt jari akibat lps mkn kopok tk cuci tgn,terus tido..hahaha..tido kt dpn tv gak...seb baik tak putus jari akak kan..hehe.."

aiman fanboy k-pop said...

kak pah basuh tangan x sebelom tidur tuh?heeheeheehee....^^

kpah k-poh said...

SCARR: tikus tu tak gigit sampai berdarah...dia nak test dulu..kot lah boleh makan..heeee


EMPAYAR: tak tau ler mcm mana ada tikus..mungkin dia penghuni tetap rumah ni sebelum kpah duduk...kalau masuk dlm kain..kpah tanggal jer kain tu...!!! hahhaaaaa..

SUD@IS: kencing tikus lagi bahaya..

PIA : kpah tak pulak makan kopok pun..mungkin jari kelingking kpah ni nampak sedap kot..heeee

kpah k-poh said...

AIMAN : basuh lerrrr....heeee

Mia Liana said...

kak pah... bahaya tu... tikus tu kotor, takut bawa penyakit. bek kak pah pi check klinik nanti dia bagi injection sebagai protection.

Fathiah Hamim said...

ERRR?? serious ke tikus yang neh kak? tak takut ke? g check tau

rasta said...

tang tajuk tu yang tahan tu sis...ekekkekekek
terkazut jua nieeeeeeeeeeeee!!!!!
Air liur basi..
Semoga Ceria dan senyum selalu

Terima Kasih singgah....

kpah k-poh said...

memang kena gigit..tapi tak de luka atau pun darah...

IntaNBerliaN said...

lorr macamana lah pulak sampai tikus betoi tu gigit ek.. ada hati jugak tikus tu nak gigit manusia.. hihiii

Ms Fai said...

binatang yg paling fai geli tikusss... baru nmpk kelibat jer fai dh melompat atas kerusi. ni kn pulak kalo kena gigit... mcm mana la tu... kpah, nasib baik tikus tu tak gigit terus kn, syukur alhamdulillah ;)

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.