KLIK

Blogger Belalang Hijau : perisik bawah tanah.

Belalang..ohhh..blogger belalang..manalah layak akak k-poh nak review blog belalang. Ibarat kail panjang sejengkal jgn gatal nak mancing ikan....beli jer kat pasar...!!!! Mana ada rasa nak cepuk...rasa nak "cubit-cubitan" tuuuu..ada ler..!!! heeee...ngarut dah!!! Siapa yg tak kenal blogger belalang?? rugi..memang rugi...tapi akak k-poh pasti..ramai yang dah kenal dengan belalang hijau ni..a.k.a belalang perisik. Sebenarnya akak k-poh dan belalang ni seperguruan. Belalang sebagai perisik bawah tanah..akak k-poh pulak sebagai spy...a.k.a spy tingkap!!!
JEFRI DAN NORA ZAIN...perghhhh..hebat..!!!!!
Sebelum akak k-poh melalut tak tentu pasal...jom lah jenguk2 entry blogger belalang. Kalau terjumpa blog yang hijau gelap macam ni...memang sah..itulah blog belalang..!!!!..
Belalang..ohhh..belalang..
 

16 comments:

kiz said...

huhu panjang lebar ulasan dari kak pah..loving secret agen..hehe

Tuan Penasihat said...

hahahahha...
ini dia Mat Spy datang.
belalang?? sapa belalang tu??
hohohohohhooo
kalau naktau belalang nilah orang yg bertanggungjawab bawak TP ke dunia blog ni. semoga belalang terus maju.
go go go belalang!!!

paunbee said...

hehe spesis bee gak ni serangga alam maya ngehhh!!

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

walaweiiii saudaraku... bangga.. bangga.. bangga... hehehe

Mia Liana said...

selalu datang blog belalang

Yan said...

Dulu2 suka sangat tgk cite jefri zain. pasal fall in love dgn kehenseman jis samsuddin.

mrs.sabri said...

x berapa kenal dgn belalang..kenal gitu2 je la..kalau pegi blog dia pun saya tinggalkan jejak je..rasa mcm belalang ni garang je orangnya sebab suasana blog beliau nampak begitu kehijauan dan kehitaman..hehehe.. :)

zul permatang badak said...

pusing2....ronda2....selalu jumpa.....blog belalang hijau...singgah juga...

qasehraihan said...

saya suka belalang, serangga ini ada dlm bloglist sy..hehe

suri skaliskaLa said...

belalang?
alahai comel je nama
macam budak lam cerita p.ramli tuh :D

mommylavender said...

nak pi terjah la...salam malam chepah

Puan Kutu said...

belalang oh belalang..jumpa lg kembar! kutu, bee n belalang.kena dah tu!haha..

kpah k-poh said...

betul..betul...kutu..bee..belalang....semua bukan nama orang..heee..

azi nur said...

huhu memang best blog 2 semua...klik2~ :))

Belalang Hijau said...

salam kak pah...

mintak maap la belalang x jenguk kak pah. belalang baru jer online selepas 2 3 hari menghilangkan diri.

terima bebanyak kak pah kerana sekali lagu review blog belalang...

kak pah terbaeklah! hahaha

Rainbow said...

belalang ngade............!

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.