KLIK

Blogger Kiz : aku dan sesuatu

Sayu hati mengenangkan permintaan yang tak tertunai lagi!!!!.dah 8 juta kali tuuuu...mintak nak di review..biar betul..KIZ. Apalah gunanya menjadi "peminat" akak k-poh..jika "dirimu tidak ku hargai!!!!"....heeee..

11 comments:

Norhafiza said...

aloooo..siannye..nampaknya akak kene review gak tu kang majuk lak enKIV kita hehehe

Daniela said...

hehehehe....review jgn tk review ehhh

mrs.sabri said...

eleh..baru je 8 juta kali..yang kita ni dan berbillion kali tak bising pun..kihkihkih.. :) just kidding..

qasehraihan said...

award 'blogger' paling suka rview blog lain.. goes to....











kakak encek pendekr berkuda..hoho
hai kak..
kpala pening..huhu

Seri Bahasa said...

ni yang buat seri tak pernah nak join sesi blog review...malu kita...

kpah k-poh said...

terima ksih semua...

papabear said...

kesiannyer itu budak...

kiz said...
This comment has been removed by the author.
kiz said...

gurau2 pun kena gak ke? adeh laaa..

topimagine said...

haha.. sume orang nak merasa direview oleh blogger yang pemes kn.. trmasok sy.. hehe

kpah k-poh said...

terima ksih semua..

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.