KLIK

Blogger Mimie : Melakar coretan menerusi jiwa

ada lagi ke akak k-poh nak review?? memang ada ler...tengok tu..akak k-poh ada bukti..bukan sengaja tau...Kali ini blogger Mimie pula mendapat perhatian akak k-poh.memang lama masa yg diambil untuk mimie muncul dalam entry akak k-poh...tapi sikap tak putus asa akak k-poh..menyebabkan mimie masih ada kesempatan...wahhhhhh..puji diri sendiri lagi nih!!!!!
Ini header blog mimie..simple dan kemas..akak k-poh rasakan..yg mimie ini seorang blogger yg simple juga.Anda (dan akak k-poh juga) mungkin tidak mengenali mimie..tapi mimie seorang yg tabah dan pandai berdikari.pengalaman mengajarnya untuk menjadi tabah.Jika anda baca entry mimie ( sila scroll ke bawah dalam blog mimi yaaa.. utk baca entry bertajuk Al-Fatihah) anda akan dapat rasakan ketabahan mimie.

Akak k-poh dapat merasakan mimie akan lambat membaca entry ini.Tengok ler betapa sibuknya mimie..!!! Ye lah..masih menjadi studentlah katakan...

Ini dia gadis manis berambut ikal mayang...Mimie Aiza.apa lagi yg duk terkebil-kebil kat sini..jenguk ler blog adik mimie ni..hanya klik di sini...anda akan sampai ke destinasi...percayalah..hanya satu klik saja...perghhh..macam iklanlah pulak!!!! jom..http://mimieaiza.blogspot.com/

10 comments:

qasehraihan said...

akak tau x...saya tetiap ari jd saspen sape agaknya yg akan akak rview arini, esok, eson, dn esok, dn esok..smpai thp tu kak..hahaha


http://qasehraihan.blogspot.com/2011/03/bila-sebut-indon-apa-yang-anda-fikir.html

cik nurussalwa said...

'dgn 1 klik sj'
mmg mcm iklan la kak.

=)

Ellen said...

wah..best gak review akak, ramai yang tak kenal boleh berkenalan.....hehe

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

As salam,akak nie memang rajin lerrr..klik jgn x klik

kiz said...

tak nak ke review saya lagi buat kali yang ke 99 juta..haha..akak bilo kito dapek berdating ni..hehe

kpah k-poh said...

kalu nak dating..keno bawak semuo..pendekar dgn belalang tak leh tinggal..body guard tu...heee

mommylavender said...

salam petang chepah~ cheq beratur na...hee...tggu kaunter

kpah k-poh said...

Ellen : saling berkenalan baru best..kan..

kpah k-poh said...

mommy : ambik nombor dulu....heee..

MIMIE AIZA said...

ya Allah akak.. sungguh saya baru je baca entri ni.. sekarang baru free lepas habis exam..

terima kasih akak. terima kasih byk2 :)

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.