KLIK

Alaaaaaa...janganlah cakap macam tu....

Sekali...akak k-poh rasa macam berbesar hati..dua kali pulak..akak k-poh rasa malu..!!!! ehhhhh..malulah konon..memang malu pun..tapi kembang-kembang jugak ler hidung..!!!!! Terima kasih ler akak k-poh nak ucap pada blogger qasehraihan kerana menjadikan blog akak k-poh sebagai blog wajib singgah. wajib ker??? kalau tak singgah..dosa tau..tak baik tinggalkan yg wajib tu...heeee..

Alang-alang dah menyeluk pekasam..jeruk samalah si ulam petai...ehhh..apa kena mengena pulak yaaa...sorry..sorry..!!!!sure qaseh  hot punya ni..apalah akak k-poh ni..tulislah betul-betul..ramai nak baca ni..malu arrrrr !!!! OK lah..nak gurau2 masam-masam manis jer..!!!! Sebenarnya..akak k-poh tak de apa nak komen pasal blog qaseh..sebab..dah elok dah..langsir pun dah tukar..lantaipun dah mop...dah cantik dah...!!!! Jadi akak k-poh ngajak ler semua yg datang baca entry ni..singgah ke blog qaseh untuk menjamu mata...kot ada tuan blog tu..silalah tegur2 mesra..anda tidak akan menyesal..tapi..harus diingat..tegur biar berlapik..tak pasal2 nanti kena rotan..!!!!.ingat..hanya satu klik saja tau..http://qasehraihan.blogspot.com/

12 comments:

solo molo said...

saya pon suspen gak kak...
tunggu jer sape blogger bertuah ayng akak review...

qasehraihan said...

muahahahahahaha...kawe malu~!!!!
akak ni..
tp ayat sy mmg bmksud kak..
sbb akak sgt rajin meriview..
smpai tahap saspen..
salu tgk kat bloglist..akak update x utk tau blog sapa yg kena~!!!haha

tegur xberlapik pun xpe..xrotan eh..piat jerr~!!miyahahaha~!!

btw..mksih byk kak..

kiz said...

samalah ..kita ni pun sama tumpang suspen...manalah tahu kok kita ni kena review...hehe..kita ni biasa biasa je..tak macam akak..meletop gitu..

cik nurussalwa said...

takutnye kalau kena rotan~

Anjungsena said...

Apabila menjengah ke sini..terasa lama dah kenal..saya suka menjenguk kembali blog yang memberi respon. Terasa macam dah lama ke blog Kak K-Poh. Ada blog yang saya baru kenal dan nampak glamour sebab masuk majalah atau paper tapi tak singgah di laman saya. Entah la..mungkin lepas ni blog Kak K-poh dah meletup kebabom..jangan la jadi lagu tu. Teruskan apa yang Kak K-Poh buat sekarang...terbaik....

kpah k-poh said...

solomolo : acu try ambik giliran ...hee

qaseh : sama-sama..

Kiz : mana ada meletop..mantap tu ade ler..hahahaa..

nurussalwa : jgn nakal..nanti kena rotan...hee..

Scarlett O'Hara said...

Kak Pah, sy try buat print screen tak jadiklah.Cntrl+printscreen.Pastu paste kat mana?Paint takde.Try paste kat word hapah dia tak kluar.(Ni toksah publish tau!)Tq Kak Pah!

Scarlett O'Hara said...

Laa.... Kak Pah tak tapis dulu komen ek?Abis pecah rahsia! ( Malu tutup muka ni)

kpah k-poh said...

Scarr..akak mmg tak tapis2 komen ni...heee..tak pe..apa nak dimalukan...

Cekodok said...

hehehe..... adeh..... mama pah dah review wa punya blog ke belum.. hahaha

kpah k-poh said...

amboi cekodok...kan dah direview..nak lagi ke???

kakngah said...

cekodok..
ko bagi la lauan kat orang lain dulu.. hihihi!!!

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.