KLIK

Hello..hello..calling ABGTERROR..!!!!

Beberapa hari dah Scarlett O'Hara mencari AbgTerror.. jap aaa..akak k-poh nak kepoh jap.( dialog ini adalah rekaan semata-mata...)......"u tau tak Scarr...I pun... kan..carik dia jugak tau..hari tu ada i baca dia tulih kat sbox sapa entah..dia kata dia baru balik dari kangaq..kat perlih tu...aaa..ahhhhh..betul u..Tapi kan..masa i ronda-ronda kat sbox orang lain..i ada ler nampak nama dia kat sbox tu..tapi i tak sangka pulak yg dia tak pegi kat sbox u...kat sbox i pun dia datang paling last sekali..tau..aaa..ahhhh..betul..i cakap u....!!!!"

Haiiiyaaaaaaa...ada respon lorrrrr....suka..suka...kesian abgterror..bersegera ke sini...kes naya nih!!!! heeee..

3 comments:

Belalang Hijau said...

belalang juga nak ucapkan maap pada kak pah dan blogger2 lain kerana x sempat membalas kunjungan...

belalang pun lakukan perkara yang sama spt bg teror, balas yg mana termampu jer...

sekali lagi sori ye

kpah k-poh said...

tak de masalah ler belalang..sbb semua pun bekerja...akak pun byk kerja jugak..tapi dah jadi terbiasa dgn blog..tu yg nak berblog jer...

Scarlett O'Hara said...

Dah jumpa dah abg terror tu kak pah.Tapi skrg sy pulak bermasalah nak bw.Bukan sebab sibuk tapi line tu.Nyampah!!!!

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.