KLIK

NI YG MALAS APPROVE 'JEJAKA' SEBELUM MERDEKA NI...



P/S : malas benor nak layan benda-benda macam ni....

29 comments:

YaYaNsMuM said...

hahaha!!mmg ada2 je org skrg ni Kak Kpoh.Tak faham bahase tu yg tak tahan tuuu..hikhik...sabo jelah!

Cik Tie@Akak said...

kahkahkah..dia tgh mengayat tu...macam2 cara daaa....tapi tu seme cara mengayat tahun 80an...

Masz Sidek said...

hahahaha... memang tak suka dgn situasi macam ni... tu sbb sy bila buka fb yg offline kan chat...

kiz said...

nasib baik den jejaka lepas merdeka..haha.. mamat tu mcm ada niat terselindung je..

kpah k-poh said...

Kah-kah-kah... gelihati jugaklah...

Kayun.Zack said...

lucu la kpah bg term jejaka sebelum merdeka. hehe

tunz said...

hahah...bende mcm nih pena berlaku pd mama tunz....abai kan jer.....depa nih ngah kekosongan..jgn dilayan..bahaya tuh!!!
p/s jgn sesekali terpedaya..ada sorng kwn mama terjerat....pengajaran kpd semua..jaga IMAN....

kpah k-poh said...

Kayun : jejaka sebelum merdeka tu.. sebab beliau lahir pada zaman sebelum merdeka lagi.. heeee

Mamatunz: IshaAllah.. setakat ini masih teguh Imanku.. heee

Arya Putra said...

Gila..gila..

kpah k-poh said...

Kalau Hac.. tak pe jugak... kan.. heeee..

Cik Kay Jue said...

biasa la tu.. kadng2 sakit ati.. CKJ penah gak kene cam ni. last CKJ remove dia.. hehe.

diana said...

muahahha....sabor je la...:p

Puan Kutu said...

kahkah..geli pulak sy baca ayat mamat nie.sewel betul.mmg gersang sgt la tu.haha..

shoutbox sy dah buang..malas dh nak pakai.hehe..

Mrs.Yie said...

kak pah x sepatutnya layan org tu dari awal2 lagi..tgok,dah meleret org tu punya niat walaupun tahu kapah dah berkeluarga..rasa mcm nak lempang je org tu..kikikiki..nak kena report kat laling kapah ke? ekekeekekek

Scarlett O'Hara said...

Kalau saya, terus saya log out FB tu.Mmmg sewel mamat tu.

MulutPayau said...

adoiiii macam2....sabar jerlah...

HAW said...

org pompuan selalu kena benda2 mcm ni kan.. jgn sekali d layan.. bahaya!

Mia Liana said...

mak aiii... rajinnya kak pah melayan private mesej di FB. kalau mia, cuma kenalan je. orang luar memang mia tak layan... huhuhu

jahajahatable said...

pengsan la mamat tu.....

Mohd Norafzal said...

kahkahkah retissss cina ni weh~~ *padahal jawa.sah2 mamat tu juling ni kak hahaha :D

#ada pemakai akak ni hahaha

suri solehah said...

tenet lebih teruk dr siput huhu..3jam stgh dok loading tu tak klua-klua huhu

nancy said...

he he,saya senyum sorang2 bab ni, seronok tengok che pah berlakun layan "nangoi" ni.Habag kat bang Din yang isteri dia ni ramai peminat,jgn dok jeles la plak.....kikikiki...

NURULHANIF said...

mmm xpyh layan la org camtu kak pah

dela said...

nk gelak... sakit hati pun ada kan... :)

Mrs.Yie said...

oit zal celupar betul ek zal punya jari..ada pulak cakap kak pah jawa..heeeee

puanbee said...

wow ! ayat last tu mcm lain je maknanya kakpah bahaya .. sebab tu malas lepak di fb sangat ..

Zie Fauzi said...

gelak sorg2 pagi2 buta baca entry k-pah ni.. bahaya betul.... lucu pun ada....

Mak Lagenda said...

Tak suka betul layan benda2 gitu kan kak pah kan. Cakap baik2 pun mcm tak reti bahasa. Kang klu dimaki kang, katanya kita ni yg xde budi bahasa.

P/s: wlupun ada yg kata, sbb kita msh hot la kita disapa begitu, but mak mmg tak leh terima. Lagi dilayan, makin menjadi2 plak gilanya tu

cart kartika said...

yakkk!!! ape kes laki ni.. hmmm mcm2.. tkt pn ado..huhu

lama xsinggah blog kak pah.. dh berwajah baru ye..

akak..mintak komen sket http://cartiecacloset.blogspot.com/2012/02/welcome-page.html

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.