KLIK

Akak k-poh tak mau meng "amok"...oh..tidak..!!!!!

Ini kes balas dendam ke.. kaknoor??..sampai nak suruh akak k-poh "amok" award tu...Haiiii..tau ler hari tu akak k-poh tak "sudi" ambik award yg dulu..tu...Bukan tak sudi...tapi bersyarat...yg tak dapat akak k-poh tunaikan syarat-syarat tu. Tapi kali ni...dari kaknoor sendiri..kecik tapak tangan..satu entry blog akak k-poh sediakan untuk kaknoor.!!!!

Nah...lihatlah semua....inilah award yang kaknoor berikan kepada semua follower dia. Friend Forever....Terima Kasih Kaknoor....Ehhhhh..alang-alang dah sebut nama Kaknoor kat sini...jomlah ikut akak k-poh singgah kat rumah kaknoor...kotlah boleh jamu makan tengahari ni...dah boleh safe budjet dah...ye tak???... dapat jamah masak lemak kuning perut campur rebung...pergghhhh...kerang nya...Kaknoor..jgn lupa...asam pedas pun ada....uuuuiiiiiiiii.....Jom...jom...Alahai..apa lagi moh http://storyofmama.blogspot.com/
Story of mama..dan anak-anak daranya...di taja oleh DIGI. sekali ada iklan daaaaaa....

7 comments:

mommylavender said...

salam pagi chepah~ mommy dah selalu pi blog kaknor tu..melejeh ayo liur mommy lau pi sna..menu sedap2...

noorsafone said...

Salam kpah...ala tersalah taip pulak sori2...jgn la publish...malulah kak pah-kak pah.Anyway thanks sudi amok...opss AMIK award tu ya..terharu Kak noor. Moga persahabatan berkekalan hendaknya AMINN.

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

amok jgn tak amok kak pah hehe.. tahniahhhhh dpt award =)

Mrs.Sabri said...

laa...ingatkan kak pah mengamok ape la tadi..suspect tol la..hehe

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

as salam, saya ingat apa ler tadi, amok2...heeehee saya pun dah gantung award kak Noor.

Izzuddin Fauzi said...

amok? mengamok? ahh, jangan!
Jangan lupa shout skali bila datang!

Belalang Hijau said...

kak pah, belalang tag kak pah utk satu contest...hope sudi terima ye

http://www.suarabawahtanah.com/2011/04/pertandingan-review-dan-menang-android.html

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.