KLIK

Bloglist kategori ibu-ibu : Rafinamimi.com

http://www.rafinamimi.com/
Blogger Mimi, telah dgn bermurah hatinya membuat bloglist untuk kategori ibu-ibu... tak kiralah samaada anda sedang mengandung ke..tidak mengandung ke..atau pun yg dah pencen mengandung macam akak k-poh ni..!!!   1-follower blog Mimi 
          Kebiasaan dalam  hal-hal yg macam ini mesti bersyarat-syarat ni..syarat Do-Re-Me :


        sudah di follow lama dah..sampaikan asyik lepak jer kat blog Mimi..makang kopok lekor..makang pudeng leci..!!!


2-  ada anak..suami
          anak 4 orang,dua llaki..dua puang...besar -besar belake doh..Natu tak dok lagi..biar cari sediri ..Suami..sorang..tu lah buoh hati penawar kelabu..ehhhh..kalbu..!!!!

3- rajin masak.
       Bukan malas tapi tak lah rajin sangat..heeee...
 
4- tegas dalam mendidik anak-anak.

         tegas dalam hal2 yg tertentu saja...lebih banyak mendidik secara selamba dan santai...disiplin tak ketat..
 
5-  syarat yang paling penting..bloglist  di buka untuk 10 ORANG SAHAJA..

         dapat menyelit yg no 10 pun ok doh!!!!
 
6- terus meletakkan link entri kat komen entri ni

             yg tu..akan diusahakan. 

3 comments:

mommylavender said...

semoga berjaya chepah oiii~ pagi2 ni mommy mai kasi wish..heee...cokodok sepingan jadi ler chepah~heee

Mrs.Sabri said...

time kasih kak sudi join.. :)

kiz said...

ye laa...orang tu kaum ibu kan..leh laa join..huhu

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.