KLIK

HAPPY BIRTHDAY MIA LIANA

SALAM SAYANG SEMUA: Hari ini merupakan hari lahir blogger mia liana. Ucapan ringkas dari kak pah untuk mia: SEMUGA SUKSESS SELALU MIA. Semuga persahabatan ini berpanjangan hendaknya. Bagaimana akak k-poh mula mengenali mia liana? Tak ingat bila mulanya detik itu, tapi KAMI DITAKDIRKAN UNTUK MENGENALI...

9 comments:

kiz said...

slmt ulang tahun buat mia juga..

Mia Liana said...

terima kasih kak pah, wish mia di entri ini. terharunya bila baca....

terima kasih sudi berkawan dengan mia. sayang kak pah ketat2..

Mia Liana said...

kiz : terima kasih ya....

blog-tips-kurus said...

tak sangka, kami same... muda!! (",)

diana said...

kak pah bagi hadiah apa?/keta??ekekekek

kpah k-poh said...

diana.. tak de hadiah pun heeee

blackrosehunter said...

wah..untung mia liana ada kawan blogger cam k-poh

Muaz Faris said...

saya nak wish kat sini boleh tak?? hehe

Mia Liana said...

terima kasih ya kak pah...

http://www.mialiana.com/2012/01/ucapan-birthday-daripada-kak-pah.html

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.