KLIK

Anaqi di Mydin Bertam

Nenek ikut Anaqi, mumy dan dedi jalan-jalan beli baju raya. Kemudian sopin barang dapur di Mydin Bertam dan terus berbuka puasa di situ. 

Anaqi buat perangai tak nak duduk sebab dah nampak play ground. 

Anaqi tolong mummy buat biskut raya

Anaqi tolong nenek dan mummy buat biskut raya. Tolong bagi sepahkan lagi... Ada laaaa..... 

Dapat main tepung pun dah heaven bagi Anaqi. 

Sekurang2nya Anaqi tak kacau  sangat bila nenek dan mummy buat biskut. 

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.