KLIK

LALING PUNYA PASAL..!!!

ALAHAI..laling...(mr.curly jgn marah aaaaaaa)..sekali lagi blogger yg dikenali ramai..iaitu blogger Abgteror, telah menghadiahkan akak k-poh satu lagi header..!!!!  header idea abgteror ini adalah hak cipta terpelihara..tidak ada ditempat lain melainkan dihujung jari abgteror saja...waduhhhhh...!!!! Agak menepati dengan citarasa blog akak k-poh ni..(wpun anak dara kecik akak k-poh tu terguling-guling mentertawakan akak k-poh..!!!)...Nampaknya abgteror mengungguli carta..namanya disebut banyak kali dalam entry akak k-poh..!!!! bijak..bijak....!!!!!!

Abgteror...nanti boleh buatkan untuk blogger yang lain tak??..Jika anda berminat..sebarang pertanyaan..sila klik di sini : http://abgteror.blogspot.com/

19 comments:

mr.curly said...

uhuk uhuk..terbatuk batuk den ni lalinggg..sape la gamaknye sebut2 name den ni haaa..hikhik

anyway, cantek header tu..ade humor2 skit..hehe

kpah k-poh said...

hahahaaa..semua pun laling...aiyoooo..!!!

Wahida Nasution Thakhrim said...

cute sangat header tu..

Belalang Hijau said...

kreatif abg teror design header tu...
canttik tertarik kau mmg dabomm!

cik nurussalwa said...

menariklah header baru ni..
like2.
=)

mommylavender said...

patut la mommy ase len macam jer masuk pagi2 tadi~ pasan gak...mommy tak gelakkan cume senyum manis tanda header tu menepati kerektor chepah

si para para said...

wuhuuu teruja tengok header.cun.hehe
err saya punya tak ada pun

sayanakhiburan said...

waa... cun header... nampak akak muda 10 tahunla.... lalalalala... huhuhu

Mia Liana said...

jelesnya... nak jugak lah abg teror... ni mesti ada skandal dengan kak pah ni...

kpah k-poh said...

wahida : terima kasih kat abgterror...

belalang : yg debomb tu..bukan akak kot..heee..

cik nur : terima kasih kat abgterror..

mommy : mmg menepati...

sipara2 :boleh tanya dgn abgteror..

mia : aduhhh scandal lagi...heee..

kiz said...

oklah tu Kak..ramai yg sayang..

kpah k-poh said...

termasuklah kiz jugak kan...

nazirulhazwan~ said...

fuh, header baru comel:)

MulutPayau said...

header baru tu mmng cun + comel lote...sesuai sangat...

solo molo said...

i l0ikee !!!~

kpah k-poh said...

naz..: terima kasih kat abgteror

MP :..memang sesuai sgt2 ler..

solomolo: akak pun like..!!

papabear said...

memang sesuai sangat header tu ngan blog ni.. macam kucing dengan misainya..

kpah k-poh said...

papabear: itu memang tak pernah dengar...tapi agak padan lah yaaa..sesuai benar..

puanbee said...

kak pah cantik...heee i like teroro dah abg teroro tu :)

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.