KLIK

Blogger The Dreamer :Taufiq Arifin

Akak k-poh nak mintak maaf sangat-sangat ler sebab akak k-poh dah terhilangkan komen yg Blogger The Dreamer buat untuk mintak direview.Ini mesti kerja anak kucing dara kecik akak k-poh hari tu..ye lah..akak k-poh bising2 sebab banyak sangat pic artis korea kat "my picture"....so akak k-poh suruh delete mana yang dia tak nak guna lagi...pastu apa nak di kato...senang2 hati jer dia delete yang akak k-poh siap2 "crop"..nasib baik jugak akak k-poh ada catatkan dalam diary.tapi jenuh ler akak k-poh meraban kat comment..cari entry mana yg ada komen mintak direview tu...tapi siapa The Dreamer tu?? siapa Taufiq Arifin?

                                                                            *
                                                                            *
                                                                            *

                                                                            *

                                                                            *
                                                                            *
                                                                            *

Ohhh..ada yg tak scroll ke bawah ni..tengok kat blog top..ada fbook badge..tuuu..ada nama taufiq arifin..sedap nama tu..tak tau ler ngapa di tukar pulak nak pakai nama omputeh...top lah pulak..!!!! top pun top lah..semuga jadi blogger yang top...errrrr...nak top..boleh?? top up!!!! Mintak maaf ler jika ada yg tak dapat nak baca tulisan kecik menit tu...hanya ini saja yang termampu akak k-poh buat..."hendak diperjelaskan disini bahawa mak angkat yg top maksudkan itu ialah mak lagenda yang cenggini2 tu yaaaaa....bukan akak k-poh..tau..perghhhh..terasa tua sangat bila ada yg nak buat mak angkat..!!!!"walaupun akak k-poh lagi tua sakan dari mak lagenda..!!!!

Topimagine ......seorang blogger yang rajin blogwalking..mula-mula akak perasankan top ni..bila dia selalu datang untuk komen..entah dari mana datangnya..mungkin baru nak belajar2 blogwalking..tapi rajin sungguh komen...tabik lah!!!! Akak k-poh pun tak berapa pandai nak menyelami hati orang..jadi kalau anda nak mengenali blogger top..anda hanya perlu klik saja tau...jangan malu2..jangan segan2..jangan pandang2..terus tekan2...heee..http://topimagine.blogspot.com/

10 comments:

topimagine said...

yahoooooooooooo... dabedabeduuuuuuuuuu... thankz kak k-poh... i like... :)

kpah k-poh said...

suka..suka...

cik nurussalwa said...

mmg top ni. teringt iklan sabun TOP pulak tibe2.. hehe

Mia Liana said...

wahhh glamernya top lepas ni... terima kasih juga selalu datang ke blog mia...

qasehraihan said...

hahahaha...mcm tu skali tuan dia hepi..hakhak..

akak meh baca ni..sbb mintak petua orang lama2 ni..hehe

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/drama-sebabak-antara-krisdayanto-dan.html

CahayaCintaIlahi said...

wah si top ni memang rajin .. selalu gak singgah blog cci ;))

Isteri Yang Comel said...

hihi die nie pengomen tegar nie k. pah

toyolkiut said...

oh..
TK blm kenal lg si dia tu..

kpah k-poh said...

TK..kena kenal dgn top...rajin dia bg komen...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

assalam, dah byk dengar pasal Mr Top nie...nampak nyer kena terjah ke sana nieeee

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.