KLIK

Tengok...ada sorang lagi yang merajuk....

Alahai..keciannya..siapalah agaknya blogger yang merajuk ni..Meh sini akak k-poh nak pujuk!!!! Blogger pneumedic  jgnlah macam tu..hapuskan air liur mata mu...heee...Nak nyebut nama blogger ni pun dah berlaku kesukaran pada nahu dan pitching...nasib baik ler bukan nama sebenar..!!!
ok..lah..stop gurau2..jom layan blog ni. Nampaknya tuan punya blog ni seorang yg suka santai2 kot..sebab blog dia pun nama "jom rileks.." Ada yang akak perasan masa akak godek2 shoutbox..rupa2nya blogger rileks ni ada beberapa buah blog lagi...macam akak k-poh ler..ada beberapa buah blog lagi yg masing2 entrynya mengikut kategori..ehhhh..tetiba promot diri sendirilah pulak..!!!.ok..ok..kembali kepangkal jalan...nak tahu apa lagi  blog pneumedic..??? kena tanya pada pihak yg berwajib..iaitu tuan blog sendiri.rasanya surat menyurat tidak akan dilayan..!!!!

harap-harap bukan beginilah keadaan blogger pneumedic bila nak siapkan entry di setiap blognya.!!!! sebab itulah memang sesuai dia gunakan "jom rileks" tu...ye tak???

12 comments:

HAW said...

apa pnemedic merajuk?.. kahkahkihkih.. guling2 aku gelak

pneumedic said...

haha,,akhirnya,,,terima kasih akak..amboii comey sungguh pic last tu ek haha,,xdenye rupe tu..haha..saya atur blog ni ikut jadual..blog satu g hnya utk movie..

haw- pe salahnya sekli sekala manje ngan kak pah haha..manje ngan haw kang kena seligi lak..haha

Belalang Hijau said...

merajuk nak soh d pujuk la tu...ngee

jap nak g berkenalan ngan pneumedic :p

kpah k-poh said...

Haw : macho tu kalau lelaki merajuk...hahaaaa..

kpah k-poh said...

Pneumedic : ada tak org tanya apa makna pneumedic??

kpah k-poh said...

Belalang : pujuk anak-anak yg merajuk manja...heee

qasehraihan said...

akak...saya majuk gak ni..
bila nk rview saya..muahahaha
cayang kpah..

slmt pagi kak..

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/03/bila-sebut-indon-apa-yang-anda-fikir.html

Tuan Penasihat said...

hohohoho
tragis sungguh gambar terakhir tu.
sian sampai nak kena merajuk dulu.
takpa kita meramaikan blog dia. mesti dia x sedey dah pasni.

pneumedic said...

haha..k.pah xde sape pernah tnye maksud pneumedic..mksdnye saya ni lerja bidang medic le..;).

kpah k-poh said...

pneumedic..ohhh..gitu kisahnya...

cik ungu said...

apsal aku bleh tergelak bace mende ni?


apakah akak lakukan pada saya???

aghhhh!

kpah k-poh said...

cik ungu : akak tak tahu...heee

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.