KLIK

ALAHAI !!!!!!

KIZ : tenet streamyx kat sini buat perangai ler...kojap ado..lamo tak do...Are you ""missing"" me??? heeeee
Scarr : Ye lah..tak sanggup rasanya menunggu Scarr  dalam ribut petir...tu..!!!
Pia : Alhamdulillah...sihat cara orang sakit ler...kejap sihat..kejap sakit...gitulah adanya...!!!

7 comments:

mommylavender said...

aduyai alahai....chepah bz bebno ye, salam malam

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Kak Pah.. saya sunyi tau selalu makan tak berteman huhuhu

kpah k-poh said...

mommy : bz pun pasal kerja jer..lain2 tu..tenet yg buat hal.

kpah k-poh said...

Makdara: kata nak kuruskan badan..kalau mkn sama akak..mesti makan banyak...heee..

Belalang Hijau said...

sori kak pah...belalang jarang2 smpi sini...semenjak tukar ke wp nih bnyk blog yg belalang tercicir nak lawat gara2 x de bloglist.

klu xdulu klik jer blog list kat tepi tuh...hee

(alasa kukuh x?)

hahaha

Mrs.Yie said...

huhuhu..kak pah dah x macam dulu..kak pah dah berubah..huhuhu..hihihi.. :)

Scarlett O'Hara said...

Sehari dua ni petang je ribut petir tu yg terganggu sikit nak bw tu.Mlm sibuk pulak dgn kerja.Tapi umah kak Pah mesti saya jenguk tiap2 hari.

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.