KLIK

Bloggers Terompah dan terompah..!!!!

Dalam pencarian utk mencari blogger "terompah" ini..akak akhirnya diketemukan dengan dua bloggers yg menggunakan nama terompah..Percaya tak..seorang blogger bernama Shafiq dan seorang lagi blogger bernama Shafiqa...

ini blogger terompah yang sebenar yang akak k-poh cari tu..Nama blognya ialah "terompah caring".. kata2 aluannya seperti berikutlah..: "Berseloroh bila perlu, dan bermuka ketat juga bila perlu. Bila tak perlu, aku lebih suka dok sorang-sorang memerhatikan alam ciptaan tuhan dan kerenah apa bagai jenis manusia".
 http://terompahcaring.blogspot.com/
Dan yang ini seorang lagi yg menggunakan nama "Terompah"..

http://brokenterompah.blogspot.com/
Secara tak sengaja akak k-poh bertanya kepada adik Shafiqa ni..adakah dia terompah yg akak k-poh cari2 tu...


Jadi akak k-poh cadangkan agar bloggers yang belum lagi mem"follow" blog terompahssss ni..silalah berbuat demikian. Kedua2 blog terompahsss ni..menggunakan gaya bahasa yg mudah difahami. Shafiq lebih pandai berbahasa manakala Shafiqa pula lebih santai...
Jom ramai2 singgah ke blog terompahsss berdua ni....!!!

19 comments:

Woofer Storm said...

ok sis..nak terjah blog cun melecun tu..ahaaaa

Belalang Hijau said...

owh...

betul2 belalang perasan jugak ade dua blogger guna nama terompah...

mcm belalang jugak la...ade blogger lain yang gunakan nick name belalang...

papabear said...

ada siapa2 nampak selipar jepun saya?

SyafiqRidhwan said...

thanks kak. :)
jasamu dikenang. hehe

Tuan Penasihat said...

betullah tu. terompah kena ada dua la baru la sepasang.

ya jom terjah sana jom.

cik nurussalwa said...

sy dh lama follow dorg ni.. hehe~
like syafiq's entries..
ade isi..
diorg ni bukan adek beradek ke?
uhuk2~

Mia Liana said...

wahhh kembar siam....

kpah k-poh said...

harap2 mereka berdua ni saling kenal lah yaaaa...."caring for the broken one..." heee..

Norhafiza said...

penantian dan pencarian yang berbaloi..jmp jg akhirnya..tahniah kakPah..kebetulan pula nama hampir sama kan kak..

Cekodok said...

geng terompah ni.. hehehe

Isteri Yang Comel said...

selalu hak terjah belog diorang kak, memula ingat yang sama, tapi bukan rupernyer...

cik ungu said...

keranamu terompah... ~


kak k-poh menjadik kompius.. ~

cik-terompah said...

thanks kak!!

baru perasan kitrg nih nama hampir sama.. ahhaha...

Pendekar said...

terompah pun terompah la...

kayu ke... sabut kelapa ke...

janji leh pakai kan kak pah??

ekekekeke...

psst : dia kirim salam...

zul permatang badak said...

Kak-Pah...dah jadi polis blog...cari jangan tak cari......
disini kita dapat bertemu.....mengenali blog masing2..
serupa tapi tak sama.......he..he..he..

MulutPayau said...

kpah..dah terjah kedua2 blog terompah tu...nama sama tapi lain saiz kot...hehehe

Scarlett O'Hara said...

Teringin pakai terompah gi sekolah terutama time hujan cam sekarang ni.Boleh tak kak pah? =)

qasehraihan said...

stuju dengan tuan penasihat..penjodoh bilangan utk terompah 'sepasang'..hehe..so kenla ada dua..

kakpah adik kak pah kim sam..hehe

kpah k-poh said...

Norhafiza: mmg berbaloi lah..sebenarnya ramai lagi yg guna nama terompah ni...

kpd yg lain2 tu...terima kasih krn menghargai terompahssss....heee..

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.