KLIK

Blogger Buuwaa Hatee : buah hati siapa ni???

Entry ini sekadar menjawab pertanyaan yang menjadi persoalan kepada blogger Buuwa Hatee...

sebenarnya ada lagi 12 orang yang ada dalam senarai...dan ianya semakin bertambah...untung adik Buuwa Hatee..kerana berjaya menambat hati akak k-poh sehingga dapat "tiket awal" utk di review... bijak...bijak...
Taaaa..daaaa..inilah blog blogger Buuwaa Hatee..
Nampak tak..kaler blog yang agak gelap...tapi  kaler pada tulisannya  terang. Jadi akak k-poh tak de lah masalah untuk membaca entrynya.
Kepada yang teringin untuk mengenali Buuwa Hatee...pelik betul ejaan nya...heee..buah hatilah tu....kan..silalah terjah ke blog beliau. Jgn terjah kasar-kasar sebab blogger "buah hati" ni lemah lembut orang nya...tak gitu dik????
 Bahasa dan penulisannya mudah difahami dan tidak banyak menggunakan ejaan yang "pelat2" tu...
Apa lagi yang di tunggu tu??? jomlah ikut akak k-poh..Jom..!!!

13 comments:

kiz said...

siapakah yang misteri tu..

buuwa said...

Salam kak pah....
waaa.. terharunyaaa... terasa bertuah pulak hari nih.. patut lah rasa nak stay up.. & ber-bw jer malam nih rupernyer dapat 'tiket bertuah' dari kak pah....
thanks kak... n_~

~pemangkin semangat di alam blog nih.. hek3...

kpah k-poh said...

Kiz: nak tahu siapa....jom lah ke blog dia..

Buwaa : rezeki buuwaa tu..strategi...heee..

Adzriel AB said...

memang comey..

BEN ASHAARI said...

salam kak... ada sesuatu buat akak ..

http://scarlettj1.blogspot.com/2011/03/segmen-aku-sayang-blog-ini.html

papabear said...

bahasa pelat... memang tak larat nak baca..

buuwa said...

kak pah : thanks kak.. sayang akakkk..^_^

Adzriel " erkk.. comei ke... thanks gak la. ^_^

papabear : pelat kah sy? erkkkkk....

Adinda Amy Sensei said...

waahhh bestnye!!

kpah k-poh said...

betul ke Ben tu??? errrrr...ok...

Adzriel AB said...

tengok tu... saya sampai dulu dari ben kerana scarlett.. he..he.. ramai yang sayang kak pah tau..

http://adzriel.blogspot.com/2011/03/setiap-kelebihan-ada-kekurangannya.html

papabear said...

bukan kak pah la.. blog2 yg guna bahasa pelat tuh..

buuwa said...

lepas nih kena fully bM la jawabnya.. hahah

CtMuni said...

bestnya buuwaa.. nak jugak..he3

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.