KLIK

Blogger Princessadrielley : Miss Jconat Story

Ada lagi yang masih tertanya-tanya?? Oh..terasa diri ini begitu dihargai !!! Opssss...bukan akak k-poh lah...tapi tuuuuu...yg nama kat title tu...agak-agaknya siapa yang baca tak tergigit lidah??? Akak k-poh ngaku...tak dapat nak sebut nama adik tu...(bukan nama sebenar kot..!!)..Ngapa pulak akak k-poh pilih adik kiut-miut..ala-ala manja ni? sebenarnya...
ye..lah..akak k-poh nak bagitahu...kat adik yg menamakan dirinya sebagai Miss Jconat..ni..yang blog akak k-poh bukan blog terjah...tapi blog ni dah "tertukar" imej secara tak sengaja..Tapi, akak k-poh rasa bangga dan puas sebab dapat memperkenalkan bloggers !!!!..Kesimpulannya..ramai yang akan kenal adik kiut-miut ..dan ramai juga yang akan kenal akak k-poh...gitu..betul tak..dik???Akak k-poh ni asyik kiut-miut jer..betul ke?? Imaginasi kot?? Ehhhh..kalau nak tahu..jom lah ikut akak k-poh pegi ke blog adik kecik ni..baru 15 tahun umurnya...hmmmm...pangkat anak-anak lagi ni...
Betul tak akak k-poh cakap????kiut kan?? Ohhh..baru terperasan...macam akak k-poh masa budak-budak dulu lah...kiut miut macam ni jugak ler....errrrrrr..tak.. kot....rasanya lebih kiut akak k-poh lagi!!!! heeee..
Apa lagi tunggu...jom ler..!!!

9 comments:

*| ❤Miss Jconat | ❤* said...

As SaLam...kak pah poh neyh...haish....adik terkena suda...hehee.....malu laa kak pah poh...tape2 nanty adik tulis sal bende neyh kt post adik...kak pah poh pown leyh glamor jgk tie.....hehee... :D

dunia maiza said...

amboi..seronok kalu dapat buat cam akak ni hehe

kpah k-poh said...

Miss : akak tak cari glamor dik..tapi kalau nak bagi glamur..akak tak tolak..he..

Miza : miza pun boleh buat...pakat2 ramai2 bantu sesama bloggers...

Puan Kutu said...

Pandai budak skang buat blog.sy dulu umo 15 baru nak blaja on pc.haha..

cik-terompah said...

terbaik lah kak..

zul permatang badak said...

Ya kita....tumpang glamor kpah k-poh...
sikit2 glamor jadilah.....
glamor untuk diri sendiri...he,,,he..

qasehraihan said...

jom terjah..sbb xpernak ke rumah dia ni..

hai kak..lama xnampak..sehat ka??

papabear said...

se-cute manakah kak pah agaknya masa sekolah dulu ye? ada gambar?

NinaSempoi said...

hahahahaha.. miss jconat terkena... best !!! kak k-poh.. nice... tahniah sbb dah kne kan budak kecik ni... ekekekekekeke

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.