KLIK

Blogger Ben pun datang sini....terima kasih Scarlett's Petals

Piasara..ingat tak dulu..ada satu komen dari pia.. : kalau "abg ketak" tu dtg sini...suruh dia pi blog pia jugak....Hmmmmm..memang ler abg ketak tu menapak kat kotak komen akak k-poh ni...
 sebab apa?? atau lebih tepat lagi...sebab siapa?? Sebab blogger Scarlett's Petal telah men"join"kan diri dlm segmen Ben iaitu..aku sayang blog ini..kebetulan pulak..blog akak k-poh yang Scarlett's paling sayang...(klik sini) sungguh lah akak k-poh terharu..!!!
Blog Scarlett's Petals
 Akak k-poh mula mengenali Scarlett's di awal-awal akak k-poh mula berblogging. Entry dari blog Scarlett's yang akak k-poh ingat masa tu ialah...scarlett's menulis mengenai apa yang dia tak suka jika datang ke blog bloggers lain.Saat itulah akak k-poh mem"follow" blog scarlett's...dan Scarlett's memang mengambil masa untuk mem"follow" akak k-poh semula (disbbkan faktor masa)...Akak k-poh pulak..akan jenguk blog Scarlett's setiap kali akak k-poh berblogging...gitulah..sampailah sekarang. Oh yaaa...ada pertanyaan dari Scarlett's yg akak k-poh kena jawab...sebenarnya malu2 nak jawab ni...tapi tak pe lah...cun punya pasal..akak k-poh jawab jugaklah... 1) nak peluk akak k-poh??     Boleh...tapi memerlukan sekurang-kurangnya dua pemeluk yaaaaa...kalau sekadar sepemeluk aje...lupakan lah...tangan tak sampai...!!!! 2)muka licin dan berseri??     itu semua berkat "flash kamera" jer...!!!  3)nak peluk kucing??      Boleh...wangi jer kucing tu..walaupun tak mandi-mandi!!!...heeee.. 4)Jamu kuat berblogging??      Jamu tak main ler dik oiii...yg ada cuma rempah kasih sayang di adun dengan ikhlas... 5) makna k-poh??     Asal k-poh itu dari perkataan kepoh. Adat ler..ahli kabinet dapur merangkap spy tingkap ni..kepoh...kan..!!!  Habis dah soalan?? Lega.....Akak k-poh nak bagitahu bahawa akak k-poh hendak kenal dgn bloggers..bukan melalui blognya..tapi melalui diri bloggers itu sendiri..Dan akak k-poh sayang pada semua yg membaca entry ini...( senyum ler sikit..!!!!)Jom jalan-jalan kat blog Scarlett's Petal....  

18 comments:

senyumSOYA said...

heheheh...senyum2~

rempah kasih sayang diadun ikhlas... tabik!!! heheheh

kpah k-poh said...

wau...tak tido lagi ke adik soya???

Cekodok said...

fuhh... ramai yang menyayangi mama pah.. hehe

Belalang Hijau said...

adakah kak pah akan kenal belalang jika kita berjumpa?

:-p

belalang kat luar pun pakai topeng kamen rider tau.jgn malu2 nk tegur...

huhuhu

kiz said...

nak tanya macam belalang gak laa...

adakah kak pah akan sudi kalau kita minta sain autograf..Nak sain sini..hehe

Mia Liana said...

wahhh glamournya kak pah...

Scarlett O'Hara said...

Rempah kasih sayang diadun dengan keikhlasan tu yg takde kat org lain.Terharu pulak....TQ so much Kak Pah!

mrs.sabri said...

kak pah ku yg glamer gitu..hihihi :)

kpah k-poh said...

Untuk semua : terima kasih...glamer banyak tu tak lah...glamer sikit jer kot..!!! heee..

Piasara said...

"wah2...kak pah,tak sangka saya cempedak akhirnya dah jadi nangka..Terima kasih lah buat scarlett o'hara sbb berjaya membuatkan blogger abg ketak singgah blog kpah k-poh...ni semua pakat puji lebih2 ni makin kembang la kak pah kita..."

MulutPayau said...

sayang kak pah jugak.....dah senyum sampai ke telinga ni.....nampak ke???? heheheh

nuriz said...

betui la muka akak licin gitu hehe

Yan said...

dua pemeluk ye kak..hee..

qasehraihan said...

waaa..kakakku dh glemer..
patutla pdekar syg sgt..ahakss

Puanbee said...

wah tahniah kak..bee senyum dah hihihi

sop said...

sop kenal beliau msa buat review blog :)

Kayun said...

sayang kpah jugak..heee xD

papabear said...

sungguh glamer kak pah ni :)

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.