KLIK

Blogger Mak Lagenda : cenggini...cenggini...


Ada sesiapa yang masih tak kenal dengan blogger mak lagenda ni??? ce citer..ce citer..ngapa ???

nengok kata-kata hikmah dari mak lagenda untuk akak k-poh...
Meh sini makdik..errrrrrrr...akak k-poh panggil blogger mak lagenda ni  makdik sebab akak k-poh lebih tua dari blogger mak lagenda..macam tak sesuai pulak nak panggil mak...hmmmm...sambung balik yg akak k-poh tulih tadi..meh sini makdik..akak k-poh nak story sikit bagaimana akak k-poh "ngorat" makdik utk kenal dgn akak k-poh...heee..guna strategi beb!!!!

Follower makdik ribu-riban...agak-agak makdik ni nak nengok ke kat akak k-poh ni?? Mestilah nengok..sbb "aura cun" akak k-poh menyerlah !!!! heheheh..ada jugak yg termuntah hijau nih!!!!

Akak k-poh tetiba tersedar yang makdik ni lucu dan santai orangnya.Sekepala dgn akak k-poh ler.. Sesuai sangatlah  untuk akak k-poh follow blog makdik.Akak k-poh pun suka baca entry kat blog makdik, walaupun makdik hanya tunjuk "kaki dan tangan" dia jer...maksud akak kpoh.."kasut dan begtangan!!!"..heee
header blog makdik...jom...layanzzz..

p/s : blogger mak lagenda ini salah seorang dari bloggers yang akak k-poh kategorikan sebagai "women power"..sebab selain dari ngadap blog "Lagenda Mahsuri.com", makdik juga bekerja,belajar,menguruskan anak2 dan menguruskan suami.Tapi makdik tak pernah lupa untuk meng"kurus"kan badan....heeeee.....

Apa lagi yang ditunggu??? Bloggers...jom...ikut akak k-poh ngadap blog maklagenda....


18 comments:

Puanbee said...

sedap jugak nama tu kan makdik eh..hee

Pendekar said...

hehehe...

Lagenda said...

MIahahaha...
masih ramai yg x mengenali makdik ni kakpah. Makdik ni bukannya sesiapapun..pengikut pun tak smpi ribu raban lg kak!

Hehehehe..Yup. Makdik pun suka je layan kakpah yg sempoi lg steady ni. No touching2, no hurt feeling dgn makdik yg slamber ngok ni.

Niway, Thanks ye kakpah..terharuuuuu!!!
Love u muah muah muah..

OPss..terlupa td makan petai dan jering! hehehe..sowi la kak yek klu udara kurang memberahikan masa kiss akak tu!

kpah k-poh said...

makdik antara bloggers yg mula2 akak kenal..

mommylavender said...

mommy pun nak kenal dgn kpah k-poh~ heeee....mommy orang baru...tunjuk ajar ku sifu~heeee

cik-terompah said...

tak sombong jugak :)

kpah k-poh said...

setuju dgn cik terompah..makdik mmg tak sombong...

Belalang Hijau said...

sape yg x kenal mak?

super mom tuh!!

wakakakaka

Tuan Penasihat said...

kenal mana x kenal.

bagus orangnya, idea pun bernas.

cepat g terjah blog mak sapa yg x pernah gi lagi tu.

qasehraihan said...

banyak gak yang akak rview saya xkenal..hoho

kiz said...

Mak lagi pemes dari Kak pah..hahahaha.tapi kak pah lagi pemes di mataku..huhu..sayang kak pah..sayang Mak juga..hehe

mrs.sabri said...

makdik??ni mesti nama gelaran untuk MAK campo ADIK..hihihhi..ada perumpamaan baru nampaknya ni.. :)

Isteri Yang Comel said...

alahai comel nama mak jadi makdik k. pah

chah said...

dpt gelaran mak tp maintain cntik jer tuan badan....!

topimagine said...

hehe. leh jadi kn mak angkat la cm ne.. hehehee.. bile la peluang anak top ne direview lak ek.. haha

izzysabki said...

blog kak k-poh pon akn jd mletop mcm blog makdik ni...hihi:D

kakchik@ella said...

lagendamahsuri?? oooo .. kwn kakchik tu. dia mmg meletopss!! hihi

papabear said...

blog mak budak yg power!

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.