KLIK

SELESAI SUDAH

Nampaknya masalah dah berjaya diselesaikan.Walaupun terpaksa mengorbankan beberapa perkara, tapi akak k-poh tak ada masalah dalam hal ini. Apabila menyertai segmen PENCARIAN BLOGGER AKTIF dari Blog MIALIANA, terdapat beberapa ketidakpuasan hati di kalangan blogger yang mengambil bahagian.Satu hal yang menjadi "kontroversi" ialah mengenai dengan kotak shout. Jika mengikut syarat-syarat segmen tersebut,setiap blog mesti mempunyai kotak shout.Dan blog akak k-poh pun ada juga kotak shout, cuma, apabila diklik di kotak shout, akan keluar ke page yang lain iaitu page K-POH SHOUTHERE. Ok,masalahnya di sini, ada yang mempertikaikan, yang akak k-poh akan mendapat dua trafik sedangkan yang lain hanya dapat satu trafik sahaja.Bukan bertujuan pun untuk mendapat trafik sebab blog k-pohshouthere itu tidak menyumbangkan apa-apa sumber pendapatan pun dari Nuffnang.Asalnya blog k-pohshouthere itu hanyalah untuk memudahkan rakan-rakan blogger yang tidak gemar komen tapi lebih suka untuk shout.Jadi blog itu khas untuk "peng shout" sahaja. Tidak lebih dari itu dan tidak ada agenda tersembunyi pun.Di blog k-pohshouthere juga, akak k-poh letakkan BLOGLIST supaya senang akak k-poh hendak blogwalking dan juga supaya blog k-poh ahli kabinet dapur ini tidak terlalu berat.Jadi,akak k-poh harap anda yang tidak puas hati tu, akan berpuas hati setelah akak k-poh letakkan kotak shout di blog ini dan tidak ada lagi kotak shout di blog k-pohshouthere.
p/s : blog k-pohshouthere dikhaskan kepada bloglist dan juga di sediakan ruang untuk chatting di GomoFM.

18 comments:

yanti yallee said...

SAlam kak...nak tukar banner boleh x...

website saya www.imanboutique.com

kiz said...

samer aaa kiter.. nak gak mcm kat atas tu..huhu

Dalila Hamid said...

dela pun nak tukaq jugak kak... :)

mr.curly said...

kite xyah shout2 kan lalinggg..leh sms or je terusss..hikhik

Mrs.Yie said...

mana2 pun x pe la kak pah..kau tetap di hatikuuuuuu....kikiki..uit?encik kerinting..nyampah..huhu

kpah k-poh said...

terima kasih semua..

tunz said...

oo ada problem ke pasal shout kpah tu..mama tunz ok jer..tadak hal punyer...

Eza Boom Boom :) said...

Eza singgah sini yer.. baca entry dan terus follow.. :)

Mia Liana said...

terima kasih di atas penjelasan kak pah. mia ingin minta maaf di atas segala kesulitan yang dialami ketika join segmen mia ni.

kak pah memang terbaeeeekkkkk!

p/s: mia pun tak sangka tetiba je timbul kontroversi sedikit. kita hidup dalam komuniti, apa-apa teguran harus diterima dengan tabah.

Mia Liana said...

entri mia tentang kontroversi ni...

http://www.mialiana.com/2011/12/kontroversi-shoutbox-di-blog-kak-pah.html

nurmujahidah said...

kalau muja,,, muja tak kisah pun,, :D

puanbee said...

hehe akhirnya blog kak pah bertukar .. kee bee yg lama tk singgah sini ?

kpah k-poh said...

Bee..tak de lah bertukarnya...blog yg ni lah dulu pun...tukar langsir jer...heeee

Scarlett O'Hara said...

Tengok tu!Sehari je tinggal blogging kerana urusan negara, dah tak tau apa jadi kat Kak pah laling.Maaf ye kak Pah!

Scarlett O'Hara said...

kak Pah, nape takleh shout?Blacklist!Apakah salah dan silapku?Huhuhu!!!

kpah k-poh said...

scarr..apa kena tu?? kpah tak tau ni???

Woofer Storm said...

tak pakai pun bnda ni sis..hehee

Mia Liana said...

pelik jugak, kat blog mia pun scarlett takleh shout....

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.