KLIK

Blogger Hac : Hackers pun baik jugak.


Bila baca "jejak" mr hac ni..rasa macam kesian pun ada..lucu pun ada..sampai nak melukut di tepian gantang..!!!
Sesiapa bolggers yang menulis mintak di review...akan akak kpoh tunaikan..InshaAllah..tak kiralah bloggers tu  encem ke..atau biasa2 saja. Hmmmm.....sebenarnya tak kiralah bloggers baru ke lama ke...gitu..!!!
Nampak tak..apa yg hac tulis kat atas tu..lupakan perkataan "review encik belalang" tu...tapi fokus kepada "berapa kali akak k-poh meng"review" blog belalang.!!Nampaknya Hac memang pemerhati yg bagus..sebab hac tahu yg akak k-poh telahpun meng"review" blog belalang sebelum ini. Kan..
Inilah blog Hac : harap-harap lebih ramai yg mem"follow" hac..selepas ini. Jangan bimbang dengan nama Hackers..sebab blogger hackers yang ini tinggi budi pekertinya....
p/s : my hackers are here pun pernah duk dlm entry akak k-poh kan...!!!! heeee...

16 comments:

Arya Putra said...

thanks akak!
cun la akak ni!
hehehe!
hac support akak! kekeke.. :D

kiz said...

haha..kak pah tu memamg cun Hac..pewitt

kpah k-poh said...

amboi..amboi...cun apa ni??? heee

Belalang Hijau said...

hahaha

hac, ko pandai hac program dan komputer jer...ko kena belajar dgn belalang mcm mana nak 'hac' hati wanita pulak...

wakakaka

kpah k-poh said...

amboi..belalang...tu dah kira mengaji kot lain dah tuuu...

Arya Putra said...

bleh gak tu..masalahnya aku ni dah kawen..nak mam***? hehehe..
bleh la kalau nak belajar..tapi belajar je la..praktikalnya takde..hehehe..

sori kak pah kitorang menyemakkan komen kat sini.. :D

qasehraihan said...

jommm!!! terjah si hackers.hihihi

Mia Liana said...

jangan2 kak pah ada skandal dengan belalang tak? heheheheh... jeles jugak ni...

Erra Kyra said...

SUKE JADI PEMBACA YANG PENDIAM..

XDE tergErak nak

suh k poh tolong pomot

sebab

kasi chance orang lain yg menunggu tu haa..hope one day...saya juga terpampang di BLOG K poh beso2..^^

kpah k-poh said...

Mia : lum jadi skandal lagi...heee

Erra : InshaAllah...

mommylavender said...

salam pagi chepah~ mommy beratuq amek nomo na~

Rainbow said...

hac tu dh femes... otai hacker.. mantap blog dia, bab2 software serah je kat dia..

sifuuu hac..

Henry Zackery said...

oh hac nie.. kenal sangat.. hehe..
Teka Gambar Kembali Lagi

MULAN said...

kak pah yg sangat sweet...!!!

Tuan Penasihat said...

alahhh ciannya kat Hac sampai kena merayu dulu baru dapat.
TP tabik betoi ngan Hac ni, banyak betoi ilmu dia.
sapa nak petua atau ilmu nak jadi hackers ni boleh tanya mr HAC. tapi jangan mintak cokelat hack.

jaa64 said...

hahahaha..kelakar la hac!!!hehehe =)

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.