KLIK

Pencetus semangat...

Tak perlu ayat-ayat cinta...tak perlu tutur bicara...tulih macam ni pun dah cetus semangat akak k-poh..tau...sebenarnya akak k-poh bimbang juga jika ada yg salah tafsir apa yg akak k-poh buat ni...nak kata review tak serupa macam review...kan..!!!
akak k-poh ucap kan jutaan terima kasih ler kepada blogger yg menggelarkan dirinya sebagai "kotakmagika" kerana menunjukkan sokongan kepada akak k-poh. Jadi sebagai sokongan kepada kotakmagika, akak k-poh nak mengajak anda...jomlah  kenali blogger ini.( akak k-poh pun belum mengenali blogger yang mempunyai kotak magik ini...!!!!

9 comments:

kiz said...

teruskanlah kak pah..kita pun sentiasa menyokong akak..cuma tak luahkan dgn kata kata je..

MagikaKotak said...

adoi..terharu tol..tq2..saya skong sis sbb xramai blogger2 lain buat gini..tq2 skali lagi..sy ni cuma newbie yg abru lahir bulan mac ni ja..thx yek..:)

Pendekar Berkuda said...

hambo pun sokong kak pah buat macam ni!! yeah!! Sokong kakpah satu juta lemon-lemon persen...

miyahahahaha~!!

qasehraihan said...

nak g mintak kotak magik satu ngn dia..hehe

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/03/saya-memang-akan-balas-kunjungan-yang.html

mommylavender said...

salam senja chepah~versi review chepah lain dari yang lain ...boley geletek hati orang~hee

dyea irdina said...

salam senja....baru ari ni ber BW..tenet baru laju..klu tak semput2 je cam siput vavi..heheh

Cik Yana said...

Sis Effa memang rajin buat review pun :)

Entry terkini: Panas: Mereka dicekup dalam kegelapan ketika Earth Hour :)

MulutPayau said...

seronok tgk akak review blog ...baru jer terjah kotak magik..

Rainbow said...

suke la kakpah....full of energy...

muahhhhh syg sikit. untung2 dapat energy kakpah utk rain siapkan keje he....

hepi blogging my lovely sis

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.