KLIK

Blogger sayanakhiburan : Me & Entertainment

Entry kali ini menjenguk blogger SAYANAKHIBURAN




"""SaifulNazmiMohamadRodzi- -22Tahun- -8Oktober1989- -JitraKedah- -pon5416@gmail.com- Addla aku kat Facebook korang... Hehehe... Tambahkan kenalan... plastasimen_89@yahoo.com.my"""

 Akak k-poh respek blogger saiful ni kerana rajin sungguh berblogwalking. walaupun follower nya ramai, blogger saiful  
tetap berusaha untuk menempatkan dirinya disetiap shoutbox. Ternyata nama "sayanakhiburan" semakin dikenali ramai dan ramai lagi.


Apa keistimewaan blog blogger saiful ni?? ada donat ke?? ada pizza ke?? ohhhhh...silap..tu...sebenarnya bahasa yg digunakan dalam entry cukup mudah utk difahami.


Jom akak k-poh perkenalkan blogger saiful:
Tapiiiii yg mana satuuuu saiful ni???!!!!!!


p/s : sambil gosok baju, sambil blogwalking yaaaaa dik..Agaknya ada banyak tangan...macam tangan sotong ke ?? ehhhh..akak k-poh bukan cakap macam "sutun" lah nyahhhh...Akak k-poh cakap..ada banyak tangan macam tangan sotong....!!!heeee..

4 comments:

kiz said...

jom berhibur di sana...

topimagine said...

let's gone terjah ramai2 :)

Puan Kutu said...

betul..beliau mmg rajin bw..

Saiful Nazmi said...

ish... segan pulak akak cakap camtu... Hehehe.. Thanks ek akak sebab sudi review blog sy... Huhuhu...

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.