KLIK

Blogger Ellen : Ku luahkan segalanya di sini

Pastinya kali ini giliran blogger Ellen dari Sabah.Maaf ye Ellen, sebab akak k-poh mengambil masa yg lama untuk meng"review" blog Ellen.Sebab akak k-poh rasa rendah diri..( 5kaki 1 inci) apabila melihat follower Ellen dah mencapai 2 ribu lebih...rasa macam tidak logik pulak akak k-poh yg meng"review" blog ellen.Nampak macam akak k-poh ni memandai2 aje..
Ini dia blogger aktif iaitu Ellen
.Akak k-poh sangat suka lepak2 kat blog Ellen..membaca entry2 dari blog Ellen.Mulanya akak k-poh ni hanya sekadar silent readers jer..tapi di sebabkan Ellen ini sungguh rajin berkunjung ke shoutbox bloggers lain..maka akak k-poh teringin untuk memperkenalkan diri akak k-poh kepada Ellen.
 Header dari blog Ellen. Cute aje..mummynemo...kan..!!! Akak k-poh nak mengajak bloggers yang belum mengenali Ellen..supaya ramai2 kita berkunjung ke blog Ellen ini.Akak k-poh percaya..ramai yang sudah berkenal mesra dengan blogger Ellen ini.......

10 comments:

qasehraihan said...

ni blogger yg ramah tu..hehe..hi kak..

kiz said...

ku kenal ini blogger...

cik nurussalwa said...

semakin bnyk review yg sy bace, semakin teringn di'review'..
mau jugak akk..

hehe~

kpah k-poh said...

kan betul..ramai yg kenal...hee

Cik nurussalwa : kena berkenal mesra dulu...heee

mrs.sabri said...

kenal ellen sebab dia peramah yang amat..hehehe :)

Lagenda said...

Yup..my bespren yg peramah dan pemurah!

Ellen said...

hehehe...kembang semangkuk ni Kak...TQ amat sangat ya..segala budi baik Akak ni biar Tuhan saja yang balas ya...tak tau nak ckp apa...senyum sampai telinga ni...hehehe

kpah k-poh said...

nampak tak...ramai yg kenal ellen...

Mia Liana said...

mia pun kenal ellen juga... selalu datang blog mia...

Scarlett O'Hara said...

Ellen ni lah antara yang paling awal sudi berkenal-kenalan dgn Scarlett O'Hara kak.

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.