KLIK

Siapa Kenal Bloggers ini?

Permintaan yang tak dapat ditunaikan....sesiapa yang mengenali bloggers ini..sila bagi 50 sen kat akak k-poh!!! heee.....akak k-poh nak jenguk2 kat blog beliau...

14 comments:

mommylavender said...

salam pagi chepah oiiii~ den tak konai pun..hee. ti den siasat yo.

Erra Kyra said...

selamat pagi...nak tanya..k poh pomot orang paling banyak satu hari berapa kali?

^^harrapan sy pule drezkikn..

Piasara said...

"itulah masalahnya kak..tak dak link kan..susah la kerja2 kak pah tu...tukar propesyen jadi PI pulak lah kak.."

admin said...
This comment has been removed by the author.
Mia Liana said...

mia tak kenal pun.. rasanya tak pernah datang blog mia...

qasehraihan said...

uitttt...sapo tu???xkenal..huhu


http://qasehraihan.blogspot.com/2011/03/sebab-suka-naik-flight-air-asia.html

HAW said...

sy pun tak kenal.. sapa ek?

Inspirationalefeks said...

spa ek .. huhu

hani@debumelukut said...

tak kenal maka tak cinta..heheeh

Arya Putra said...

Sorry, the blog at fierlynnfynn.blogspot.com has been removed. This address is not available for new blogs.

saya dah cari merata budak ni tapi tak jumpa..
blog dia dah kena remove..
tak tau kenapa..

Arya Putra said...

akak kene bayau kat saye sebab tolong cari budak ni~

hehehe... :D

Scarlett O'Hara said...

Rasanya dah rata berjalan kak tapi tak perasan pulak nama tu kak.
p.s: Scarlett Petal's dah ek kak? ;)
Tanya malu-malu.

kiz said...

tak ponah lak den nengokam namo cam tu kek kotak jorit

kpah k-poh said...

maknanya tak de rezekilah nak review blog dia...kena cari org lain ler ganti...

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.