KLIK

Header cun..siapa bikin???

Dongak...Langut..Lengok..apa lagi perkataan yang menggambarkan perbuatan "tengok kat atas tu.."Yo lah..nengok tu..header cun..( biasalah..benda2 cun ni..hanya utk org yg cun saja kan...ngeh..ngeh..ngeh..)..sorry wrong story lah kat bloggers KopiahJo..yg teringin jugak nak header free!!!! (Jo..try ler mintak kat abg...heeee..)  Sebenarnya..header ni adalah pemberian ikhlas tanpa bayaran dari abgterror...ye lah..bersempena dengan persahabatan yang terjalin erat..cittt..aper daaaaaaa... !!!!!  Dulu..masa abgterror ada bukak tawaran siapa-siapa nak header free..., akak k-poh masih malu-malu.Ya lah..kan akak k-poh ni..bloggers perempuan vateran yg paling pemalu...errrrrrr..betul lah tu...fakta tu...!!! Jangan nak pertikai no..no..no... Bagaikan orang mengantuk disorongkan bantal..Pada suatu hari ..abgterror mengoffer nak buatkan header..Hah..!!! apa lagi pucuk di cita ulam mendatang...akak k-poh pun kata ler i do.!!!!!.akak k-poh sudi...weeeeeeeeeee...   Dan inilah hasilnya..kepada yg malas nak dongak... ciri-ciri: nama penuh: sharifah nor nama glamur: K-POH pangkat: ahli ( patut dah jadi pengerusi dah ni) kabinet dapur part time: spy tingkap email: chepahkamal@yahoo.com url blog:http://effa-k-poh.blogspot.com umur/no ic/sijil nikah/no akaun bank: rahsia hubungan dgn abgterror: no komen   

p/s: ahmad albab: apa rahsia akak k-poh sampaikan "ramai bloggers" nak bagi macam2 kat akak k-poh??       Akak K-POH: sebab kat sini "ramai bloggers" yg perihatin kepada warga tua..huhuhuuuu..... Terima kasih daun keladi...abgterror!!!!

17 comments:

manna_salwa said...

cantik.. :)

aNnE said...

wah cantik :)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

perghhhh cayalah kak pah.. dapat header cun tu!!!!!!!!

saya pun nak join ahli kabinet dapor kak pah jugak.. tapi sebelum tu saya nak mengaku yg saya tak pandai masak.. hehehehe

mrs.sabri said...

memang cantik..saya punya header pun dia yg buat :)

qasehraihan said...

waaaa....header baru!!hehe


entry bar saya..
http://qasehraihan.blogspot.com/2011/02/jagalah-bahasa-tu.html

Yan said...

sweet colornya...

iza said...

Salam..

Cantik la header tu...
Pandai AT buat..

Mia Liana said...

wahhh bestnya dapat header yg cun... kak pah memang blogger yg aktif...

Kayun said...

setuju spt yg lain kpah..cantik header tu..:)

krole said...

mmg cantek header ni kak..sesuai ngan layout...cantekk~

khaifaiz said...

Cantik header akak.. ni yg nk ubah header khai juga ni

Adinda Amy Sensei said...

cantik gak header ni...hehe

Mr. TN_SkY said...

hahaha..cantik header..aa..alololo ayat last tuh.. slm kenal dri sky ye kak..

Diterima Menyertai 100 Penulis Editor!

Scarlett O'Hara said...

Scarlett pun abg teror yang tolong buat.=)

nuur an nor said...

salam. hai kak..ingat saya lagi? ala, yang akak tegur sebab belog saya sangat semak sampai tak bulih orang nak follow.hihi..

saya ada tag akak dekat belog saya.

http://amyno-amyno.blogspot.com/2011/02/pengajaran-pertama.html

http://amyno-amyno.blogspot.com/2011/02/45-ke-60-hanya-satu-mlm.html

Bawang Goreng said...

Waaa... cantiknya.

Terror abgterror...

Nak juge, buleh?

K-POH, nnt masukkan entry Pucuk betik masak lemak tauchu dalam kabinet dapur. Dah jadik, jangan lupe delivery ke Seksyen 9, Shah Alam. :)

Latest entry : Tip menjadi ayah yang hebat

misza said...

saya pun warga tua. hehehe...
tapi dalam dunia blog masih baru.
kira 'buah nangka diluar pagar'

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.