KLIK

Blogger TP : Saya Salah Ka?


Hari ni akak k-poh nak ketengahkan pula blogger yang menggunakan nama TP a.k.a Tuan Penasihat.akak k-poh pasti...ramai yang kenal dengan TP ni..kan. Ehhhhhh...awak tak kenal lagi??? Dasyatnya awak ni...tak makan nasihat sungguh!!!! sebelum akak k-poh membebel lagi pasal TP ni..akak k-poh nak bagitahu jugaklah kat sini..yg Tuan Penasihat tak berapa sihat...doakan semuga TP bertambah sihat yaaaa...



Ayat-ayat cinta dari Tuan Penasihat
 Sebenarnya, akak k-poh ni silent reader kat blog TP ni..akak k-poh suka cara TP menulis, bersahaja. Tapi bila akak k-poh baca satu entry TP yg bertajuk :
Tuan Penasihat Pengsan Ditepi Longkang
 terus akak k-poh menegur TP. sejak itu akak k-poh dah tak silent2 lagi dah..heee....

Beginilah rupanya blog Tuan Penasihat
sebaik saja akak k-poh tenguk header ni..akak k-poh rasakan yg TP ni seorang yg kelakar...Walaupun begitu, TP sangat berahsia mengenai identitinya...seperti yg TP nyatakan di blognya :
"""harap kawan-kawan tak kisah dengan kerahsiaan identiti TP. Bukan apa, hanya nak dinilai dari penulisan TP yang kompom iklas""" 

Apa lagi yang ditunggu tu??? jom meriahkan blog TP..!!!
 ada seseorang sedang menunggu anda..penyambut tetamu yg cun??? oohhhh..tidak...

TP peminat fanatik mr bean kot...????

11 comments:

mrs.sabri said...

saya pun suka tgok blog tuan penasihat ni..lebih2 lagi tang headernya tu..lain dari yg lain..hehehe :)

Atsuko Ichirou said...

tak penah tgk laa....
huhuu...tak knl pon tuan penasihat nih..

papabear said...

apa la yg dia buat tepi longkang tu eh..?

Tuan Penasihat said...

AKAKK!!!!!!!!

hohohohohohoho.
tak sangkanya. terimakasih sangat sangat sangat sebab review blog TP.
TP pun ada buat entri terima kasih kat akak. jemput tengok yer.
kalau tak suka gambar akak kat situ kasi tau. takper TP boleh kuarkan.

http://sayasalahka.blogspot.com/2011/03/akhirnya-blog-tp-direview-buat-kali.html

Belalang Hijau said...

kak pah bila nak review blog belalang nih?....


(sure kak pah rasa mcm nak cepuk jer tuh)


wakakakak

Adinda Amy Sensei said...

rajinnya akak review blog..hehehhee....cayeee laaa~~

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

As salam,nanti free saya masuk. Akak rajin betul ler review blog org...blog saya bila kak..heeheehh

Scarlett O'Hara said...

Rugi tak kenal T.Tiap2 hari saya ketuk pintu rumah TP minta nasihat.Saya paling suka gambar Mat Sentul kat header tu.Manis....

Henry Zackery said...

kak pah xnak review kite ke?? hehe :P

Gempar !! Mawi Merajuk
Gambar Hantu Fail

Myfrin's story said...

Salam, kak poh. Kak pun rasa2 nak lawat TP lah...:)

kpah k-poh said...

jom lah jenguk2 blog TP tu...

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.