KLIK

STICKY POST: TUGASAN KEDUA PESERTA KEMPEN

TShirt bersaiz XL kiriman dr Mia..telah "muat-muat jer" tersarung kat badan akak k-poh ni...hmmmm..nasib baik ler muat..kalau tak muat..mesti kena suruh anak dara kecik debab akak k-poh tu yg jadi modelnya..








Dua pelekat kereta telah akak k-poh tampal pada kancil buruk akak k-poh tu..satu di bahagian depan dan satu di bahagian belakang.Sedangkan flyers mia, 1 hari 1 vote pun akak k-poh dah tampal lama kat kereta ni..tak de malu punya..inikan pula stickers yg cantik dan kiut tu...Cuma tshirt ni..bila di pakai, tak nampak ler tulisan tu sebab tudung tu di labuhkan..

Oklah..seperti yg anda semua dah maklum...Mia telah berusaha dengan gigih untuk berkempen...jadi..tunggu apa lagi..berilah sokongan yg padu kepada
http://www.mialiana.com/

SMILE...SMILE..SMILE..!!!!

22 comments:

Mrs.Yie said...

x leh buat lagi sticky post ni sebab barang belum sampai..sticker x de t.shirt x de..camano ni..uwaaaaaaaa

Mia Liana said...

comelnya kak pah...

nasib kak pah kreatif nak tunjukkan tulisan di dada tu...

terima kasih banyak2 ya.. kak pah...

Lina_Lin said...

adek tue kecik ke debab? yg mane 1 tue? hahaha,alina dpt dah baju,sticker nak tmpl kat montot najwa..haha

Scarlett O'Hara said...

Wah!Kak pah nampak manis pakai tshirt tu.

saiazuan said...

sorry xleh bw sgt mlm ni.. keep reading n visiting my blog.. thanks..

http://eleventx.blogspot.com/2011/06/twisted-logic.html

Mrs.Yie said...

barang saya belum sampai..hari ni dah ahad..sepatutnya sampai hari ni..pelik betul la..macam mana tah nak buat sticky post ni..

puanbee said...

kak pah sama saiz kot kita hee..kak mimi sabar yer

sop said...

bagus la kpoh.. promosi abis :)
harap rakan kita mia boleh menang yer :)

tice su said...

Salam kenal & mekaseh dtg ke blog su....su hargai sgt2!

ticesu.com

blog-tips-kurus said...

sis, ade gmbr ape sebenarnye tu? page error! :(

*lame x dtg sini. what's up bebeh? (>.<)

Mohamadazhan hjDesa said...

salam ke sini kak..menarik sekali tu =)

org muo said...

org muo plg suka kalau dpt tshirt free :)

ISMAIL MD SALLEH said...

WOW !!! Cun ... teruskan berkempen sehingga 20 jun 2011. all the best !!!

kpah k-poh said...

CNI ni...pun kuat kempen nih...kan..

nazirah said...

hehe promot habis ye.. gud2..
gudluck tu kak mia.. :)

MOK&SONS said...

wah k.pah bergambo edisi tanpa spek mato..comei2.. :D semoga berjaya yer mia liana..

Isteri Encek Bard said...

comel lah kakak cayam nie

Andrik McVean said...

hi i have followed you..i hope you can follow me back :-)..you have nice blog here

kelibat said...

cutenye. haha

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

promote diri sendiri ker????comel nyerrr...

fatin hanani said...

hehe fatin pun da join kempen ni tapi t-shrt belum sampai hehe
nnt fatin plak nak tunjuk gambar fatin :D

ayu jamal said...

wah kak pah..best2 dapat t shirt

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.