KLIK

mungkin modem tu yg rosak..

maaf sekali dan berkali2..sebab akak k-poh tak dapat nak online...mungkin masalah modem..kesal jugak sebab tak dapat nak buat entry utk mialiana sempena berakhir kempen DIGI WOW...
Ini pun..akak k-poh guna maxis tenet rm2 sejam...terkial-kial menaip key yg kecik ni.
Nantilah akak k-poh nak pegi survey modem..nak cari yg lebih berkualiti sikit...
Errrrr..mungkin mengambil masa sikit...al-maklumlah...masa bekerja ni..masa terhad...
Setakat ini saja kali ni...nak pegi keje...nak pegi top up...


- Posted using BlogPress from my iPhone

14 comments:

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Assalamualaikum kakPah, saya pulak line internat kat rumah selalu tenat.dulu ok skg nie lambat gilerr..

Pendekar Berkuda said...

patutlah ada je nampak iphone jalan2 ke blog... hahaha...

survey modem?? tengok yang canggih sikit kak pah... hehehe...

Pendekar Berkuda said...

patutlah ada je nampak iphone jalan2 ke blog... hahaha...

survey modem?? tengok yang canggih sikit kak pah... hehehe...

mr.curly said...

xpe lalinggg..i rela menanti..jom nyanyi cecame..rela menanti, wlaupun parah,wlau bdarah..hikhik

Bionic women said...

kita ada masalh ngan line tenet yg tenat, tapi kawan kita kata mungkin jugak modem kita ni rosak xleh detect line..huhuhu

ZWAN SABRI said...

samala kita.. modem brodband celcom zwan pown da rosak.. HUHU

MySuaraBlog: Amaran Kepada Wanita Mengandung!

ct N honey said...

survey dulu,nanti terbeli yg kurang elok

Panduan jika mengandung luar nikah
‘Antara Kita’ lagu tema Stanza Cinta versi asal

kiz said...

kak pah..kalau pakai steamix kan leh tukar baru secara percuma..?

Scarlett O'Hara said...

jangan lama2 ek kak Pah.Nasib baik BB celcom saya ok.

Yan said...

since pakai unifi ni..mak aii.. berdesuppp... saya je malas sikit...

Kak Aya said...

itulah, kadang2 line internet ni kalau dtg angin slow, rasa nak hempas je keyboard tp tak adalah hempas, rosak pulak kang, naya je.

puanbee said...

tk pe kak pah ..tunggu ... kak pah bee dh try subcribe email bee memang 7 masuk huhu adei cam no nk buat entah ler..

juanita said...

wahh da abes eh kempem digi tu. X sabo nye nak tau sapa winner

Mia Liana said...

terima kasih kak pah terharunya rasanya baca entri ni. buat masa ini mia masih menanti panggilan daripada Digi pada 8 Julai depan (semua top3 setiap kategori akan dihubungi) dan keputusan sebenar akan diketahui pada 12 Julai..

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.