KLIK

Pertandingan Review Dan Menang Android Toshiba AS100 (STICKY POST)

Kali ini akak k-poh di TAG oleh Blogger Belalang untuk sama-sama memeriahkan pertandingan Review ini. Dalam sejarah akak k-poh menjadi peng"review"..inilah pertama kali meng"review" yg mendapat ganjaran.Pertandingan review yang dianjurkan oleh myKahwin.my dengan kerjasama blog 2DayBlogger.Com.  
Cara-Cara Untuk Menyertai Pertandingan Review Dan Menang Android Toshiba AS100 (RM1599)
klik sini

Sesiapa yang berhajat ahmad albab jgn nak ngada-ngada ya.!! untuk melangsungkan perkahwinan dah cukup duit ke??..tak kiralah diri sendiri ke.. untuk kali ke dua ke?, adik beradik yg dah cukup matang tu.. ataupun sanak saudara yg masih membujang terlajak, di sinilah tempat yg anda perlu tuju.Anda tahu di mana? Ya...di mykahwin.my. Segala-gala lengkap tersedia di sini, dari hujung rambut hingga ke hujung kaki.            MyKahwin.MY merupakan satu laman web direktori perniagaan  yang berkaitan dengan PERKAHWINAN. Anda boleh juga  mengiklankan perniagaan  yg sewaktu dengannya  di sini secara percuma.  Apa yang bestnya?  ce citer..ce citer...
 Segala yang anda perlukan untuk sesebuah majlis perkahwinan seperti kanopi, katering..mak andam..juru foto..gubahan hantaran..dan apa sajalah yg bersangkut paut dengan perkahwinan, boleh terdapat di sini.    
-Pertandingan Review Dan Menang Android Toshiba AS100 ini telah ditaja oleh MyKahwin.my dengan kerjasama blog2DayBlogger.Com.Jom kita ke 2dayblogger.com untuk belajar dan berkongsi ilmu Blogging dan Isu Semasa bersama Faisal Abdullah.
  Di sini akak k-poh nak TAG 5 orang blogger yg bakal memusnahkan harapan akak k-poh untuk menang hadiah yg lumayan...                                                        Blogger KIZ                                                        Blogger PIASARA                                                        Blogger EP                                                         Blogger ANJUNGSENA                                                        Blogger ZUL PERMATANG BADAK

20 comments:

Encik Peluang said...

nak hadiah..hehehehe

kpah k-poh said...

EP : cubalah..

Belalang Hijau said...

gud luck kak pah!

hee

Piasara said...

"tq kak pah sbb tak kedekut..asyik jer nak bagi peluang kat saya,tapi saya ni jenis tak de luck kak pah...tak pernah menang pun..insyaallah"

Dinar said...

Tahniah kpah...u deserve!

kpah k-poh said...

terima kasih semua...cubalah untuk menang hadiah..mana tahu ada rezeki..

Faisal Abdullah said...

Terima kasih sbb sudi join pertandingan ini..akak dah tersenarai dlm 20 org pertama -)

kota Bharu said...

thanks akak.. moga berjaya...

papabear said...

Good luck kak pah semoga android toshiba menjadi milik mutlak kak pah!

kpah k-poh said...

TQ..papabear..

sop said...

goo luck kak pah..
sop x dapat join kot sbb bila penilaian guna kreatif, rasa susah sket sbb sop kurang kreatif.. huhuhu

mjali said...

selamat berjaya buat akak..

Mrs.Sabri said...

gud luck kak :)

akutetapaku.com said...

GUD LUCK..

singgah di http://akutetapaku85.blogspot.com/

Mia Liana said...

good luck kak pah...

mia pun join juga walaupun xde sapa tag mia..

izwanyusof said...

singgah di sini.. all da best kak.. ;)

qasehraihan said...

gud luck kak..
wlome back..hehe

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

lama xjengok kak pah... :)

Ati Masrif said...

rajin join GA ye..

good luck :)

♥iDaYu aYu♥ said...

suda follow...weee

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.