KLIK

contest : seindah senyum mu ibu

Akak k-poh nak men'join'kan diri, semata-mata utk menunaikan hajat besar  blogger belalang..yg dengan senang hatinya ikut suka dia jer... men'tag' akak k-poh untuk contest seindah senyum mu ibu  nampaknya peluang belalang utk menang dlm contest ini menjadi tipis sbb akak k-poh akan memberi saingan yg paling tengik sengit sekali....tau..wa cakap lu..laling..ehhhh..laling jugak ke?? Okeh...tanpa membuang masa..kita ikuti apa yg diperlukan oleh penaja..iaitu blogger YAN.. bagi menjayakan contest ini.  Mula2 Yan kata follow aku...ok..aku dah follow kau..kasar..kasar...
Pastu letak tajuk entry ni..'semanis senyum mu ibu contest by yan'...ok..kejap seindah kejap semanis.
Letak banner dan backlink...banner dah letak..backlink klik sini.. Buat satu entry pasal korang dan mak korang..sweet memori..dan gambo...ini bukan bahasa akak k-poh yaaaa..ini bahasa dr penaja...keh..keh..keh..ok..entry akan di bikin selepas ini.. Tag 3 rakan blogger... setelah akak k-poh memikir dgn semasak-masaknya..malah dah terlebih masak pun...maka akak k-poh men'tag' semua yg sudi utk men'join' contest ini....sebab akak k-poh tak sampai hati untuk mengalirkan air mata rakan2 blogger yg sudah tidak mempunyai ibu....harap maklum... Okeh...entry akak k-poh boleh di baca di sini..http://diarilapuk.blogspot.com/2011/05/contest-seindah-senyum-mu-ibu.html#links maklumat lanjut mengenai contest ini...sila klik sini        

9 comments:

Belalang Hijau said...

uik? belalang pun jd laling? nanti curly marah u la laling...wakakaka

cik nurussalwa said...

mcm best je.. tp, segan nak join~ all the best akk.

blog-tips-kurus said...

tak menang pon takpe. kan k.pah?
Selamat Hari Ibu ;)

*amboi encik belalang tu. hehe!

Mrs.Yie said...

gud luck kak :)

MulutPayau said...

Selamat Hari Ibu utk kak pah dan juga utk semua yg bergelar ibu...

kpah k-poh said...

terima kasih semua...jom ler join...

puanbee said...

gud luck kak pah jom join giveaway bee pulak ...

Mia Liana said...

mia pun kena tag dgn belalang... blum sempat buat lagi... bz dengan kempen digi wwwow awards tu... heheheh

yan said...

thnx k-pah,
hihihi...sorry ayat kasor smacam, tehee...
aaa...xprasan lak tajuk tu laen, klo k-pah x highlight mmg x perasan da..huhuhu, wat tuh da lewat mlm.. tu yang mamai tuh..huhuhu, sorry again.

btw, slmt hati ibu wat k-pah n sume

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.