KLIK

Jom..join..jom join..

Masih ada dlm catatan diari akak k-poh..blogger yg sepatutnya direview..tapi tertangguh disebabkan masalah 'negara'...jadi akak k-poh nak bukak peluang untuk anda yg ingin direview..bolehlah tuliskan permintaan anda di kotak komen...Cuma satu yg akak k-poh nak jelaskan dgn sejelas2nya...akak k-poh mengreview bukan seperti blogger lain..yaaa...Jika anda hendak blog anda direview secara serius, anda boleh ke blog puan bee....Pasti anda akan kagum dgn cara puan bee....

8 comments:

~SYAZ~ said...

eheeee~
nak jugak!!!
*dtg dengan muka tak tau malu..keh3.. :D

kiz said...

nak ..ehh...tak nak..eh... nak nak nak..boleh ke? haha..jgn mare

Mrs.Yie said...

masing2 ada cara yg tersendiri.. :)

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

as salam kakPah...sibuk bebenor nampak nyer...

MulutPayau said...

Nak jugak direview..tapi segannn...rumah kita tak cntik..heheeh

zaly said...

AGAK AGAK K-POH.... KALAU DIBAGI KOPI SATU TEMPAYAN CUKUP TAK BUAT UPAH REVIEW NI..... HE HE HE HE..

P0polita said...

akak k-poh.. review la saye.. kalau kesudian.. hehe..

http://popolita.blogspot.com

Buuwa said...

kak pah review pon wokey apa.. gempak jugak.. ;p

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.