KLIK

APA KABAR MU DI SANA?

Rindu?? yaa..rindu nak berblog..nak update..nak sembang-sembang..nak shout-shout..Tapi apa kan daya, masa tidak mengizinkan..Hmmmmm...sekadar mengeluh saja pun tak berguna..kalau tak berbuat sesuatu..mana nak dapat hasilnya ...kan...!!!

Alhamdulillah..dengan pertolongan anak akak k-poh, dapatlah akak k-poh kembali berblog.Kami berhubung melalui pesbuk ( sbb Malaysia-Australia ) satu persatu cara di ajar oleh anak bujang akak k-poh tu..akhirnya dapatlah akak k-poh pulihkan blog ini dengan jayanya.

Sebenarnya...link yang mengandungi virus..akak k-poh tak tahulah..sebut virus ke apa..tapi melalui link tersebut, terus blog akak k-poh di hack..termasuk dengan akaun email sekali. Sepatutnya akak k-poh remove kan jer link tersebut, dan beritahu kepada tuan punya email tersebut...tapi akak k-poh tak sampai hati..jadi akak k-poh buat keputusan utk menukar password..Nampak jalannya mudah saja...tapi rupanya susah.Natijah dari menukar password menyebabkan iphone akak k-poh tidak dapat mengesan blog dan akaun email akak k-poh.

Bayangkan bila bukak blog melalui telefon, apa yang ada dapat ialah "sorry, the page u were looking for in the blog K-POH SHOUT HERE" does not exist. Mana tak mengelabah..!!! terus bukak PC, nasib baik   melalui PC, tak ada masalah "page not found" ini. Legaaaa...

Satu lagi yang betul-betul membuatkan akak k-poh kecewa ialah, tidak dapat menyertai contest yang di anjurkan oleh blogger AMMBOI


Nak buat macam mana..dah blog ada masalah..kan. Tapi akak k-poh nak letak jugak pic yang menunjukkan betapa akak k-poh ini memang seorang KAKI BLOG..!!!!

                                                                            v

                                                                            v

                                                                            v

                                                                            v

                                                                            v



 
Maaflah..modelnya sangat pemalu..!!!! hik..hik...hik...

11 comments:

rasta said...

salam kak pah...

tak tahantgok tuala tu....tak sempat sidai ke dulu ekekekkekeke

rasta said...

oh ya lupe lak..
link blog rata

http://healthtip4life.com/main/

yhanks

Puan Kutu said...

waduh siap ada buku2 nota tu..hehe

afzalsukasuki said...

siap buku kebagai kat depan tu!!tak menahan okeh!!hahaha

MULAN said...

kak pah ni best lah.. sokmo buat lawak... u made my day...!!

bukan saya sorang je yg pemalu.. hehee...

aleen aiden said...

keha hack?adess,harap semuanya dah kembali ok/ :)

MulutPayau said...

bnyaknya buku catatan kat depan tu......rajin betul..

p/s...saya pun pemalu jugak...

kay masingan said...

semoga terus bersemangat berblog ya..:)

rasta said...

rasta sedey...............
hosting hilang server down.....
blog rasat dh ilang kene buat baru hukhukhukhuk....


http://healthtip4life.com/wp/2011/10/18/healthtip4life-running-on-sunshine/

tolong kak pah...sedey nie.....

Yumida said...

sempoi la akak ni..hihi...mummy modern kan...

Scarlett O'Hara said...

Ala... Scarr lagi pemalu.Jgn kan tudung, bayang pun org tak pernah nampak! :D Entah2 bunian kot?

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.