KLIK

AKTIVITI KELAB KSRS PERTAMA / PUAN BEE


Kali ni menjadi jugak blogger Puan Bz Bee ni menubuhkan KSRS (kelab surirumah sedunia).Mulanya akak k-poh ingatkan akak k-poh tak layak join..al-maklumlah..akak k-poh ni kan 'surirumah separuh masa'..kot lah tak menepati syarat2nya. Wokey lah..sebagai menyahut cabaran yg pertama.
 
SESI PERKENALAN ANTARA SEMUA AHLI KSRS. read more  
 
BIODATA: 
 
 SHARIFAH NOR

Gambar: yg di edit oleh tenaga tidak pakar...

Umur : sama sebaya dengan Ziana Zain...

Tempat Tinggal : Bukit Mertajam. Pulau Pinang...

Email : chepahkamal@yahoo.com / shaeffa68@yahoo.com


Status: berkahwin / anak 4 orang...
                                                
                        
   Bekerja bersama dgn kawan sebagai pembuat/pembekal beskut raya/cup cakes...

Facebook : add saja email chepahkamal@yahoo.com

Banners : tak de dlm simpanan a.k.a tak reti nak buat...mintak bee tolong buatkan...

SEKIAN:

KPAH K-POH SHARIFAH NOR
ahli KSRS {kelab suri rumah sedunia}

ditubuhkan dengan jayanya oleh :
 
 http://honeyvsbee.blogspot.com 

10 comments:

Lina_Lin said...

ma, kelab domestic engineer lah baru hebad ckt name ..haha

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

alaaaa br teringat tak buat lagi.. nak kena buat ni...

Scarlett O'Hara said...

Nak join jugak boleh tak kak Pah?Sambil promote nak cari blog purple.
Tlg promote ye.nak cari blog purple. http://scarlettj1.blogspot.com/2011/06/bloglist-blog-ungu-bersama-scarletts.html

puanbee said...

terima kasih kak pah cantik nya gambo tu hehe.. ok bee masukkan dalam senarai dulu.. tajuk lain tk pe yg penting isi tu hehe ...

Puan Kutu said...

wah kakk-poh dok bm yer..sy org utara jugak..menjenguk ahli ksrs..:)

NzA said...

salam kenal kak pah dr geng KSRS

Lelord said...

hehhehe slamat berkenal2an k.pah

IntaNBerliaN said...

kak pah.. sy pun join jugak.. dah leh jd geng.. hihii

salam kenal jugaklah dr ahli ksrs.. hahah

juanita said...

salam kak pah,

Salam kenal yer.
Saya ahli baru ksrs :)

mel haslina amir said...

salam kenal k.pah jgk,,dr ahli kelab,jugak,,AJK makan a.k.a perabis makanan..ha..ha.

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.