KLIK

TOLONG KPAH : ENTRY "IM FREE NOW "TU BUKAN KPAH YANG TULIS

MACAM MANA ENTRY YANG KPAH TAK TULIS, TAPI DI PUBLISHKAN.

9 comments:

MULAN said...

HAPPY BIRTHDAY KAK PAH..

happy & healthy sokmo2...

Puan Kutu said...

patutlah pelik jer entri tu..hantu apa yg publishkan.haha..

Arya Putra said...

you just been hacked.. ( ye ke? hehe.. )

Belalang Hijau said...

slmt hari jadi kak pah...
dah 2 kali dah kak pah jd mcm nih...
kene check balik nih tahap blog kak pah...

Scarlett O'Hara said...

Kena hack ke tu maknanya belalang?macam mana boleh kena cam tu ek?Maklumlah saya pun tak berapa reti pasal IT ni.

Anyway, happy birthday Kak pah dear!

stellaizz said...

ada org kedua yg handle ke blog kpah nie....

kiz said...

kenapa lak cam tu .. link tu dia tunjuk apa..tak brani nak klik..huhu

kpah k-poh said...

link tu dia tunjuk "surirumah dpt duit riburiban dgn bisnes online"

kpah k-poh said...

dah delete dah..

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.