KLIK

AKAK K-POH JADI DJ?? BIAR BETUL..!!!

Kak Pah kepoh deejay baru Gomo FM

Ini la dia deejay baru Gomo FM Kak Pah Kepoh. Kubi tertarik nk jd kan dia sbg seorang deejay krn dia memang pandai nyanyi. Suara kalo nyanyi, pehh mengalahkan soro anak dara hahaha!!!

Kepada KakPah, welkem to Gomo FM... dan selamat membuihkan diri anda di sini hahahaha!!
(dari kubigomofm..)
KENAPA ?? tak percaya?? kena bagi percayalah yaaa... Ini pertama kali akak k-poh bergelar DJ secara rasmi..selama ni bergelar DJ tak rasmi..membebel di rumah!!!... Akak k-poh harap, akan mendapat komen-komen yang membina dari rakan-rakan bloggers yaaa...Al-maklumlah..  Buah cempedak di luar pagar,ambik galah tolong jolokkan,saya org tua baru belajar,kalau salah,tolong tunjukkan.  Bolehlah ikuti GomoFM, di dalam blog shout akak k-poh yaaa..atau pun klik pada wijet radio di blog ini.  "ANDA SEDANG BERSIARAN BERSAMA,DJ KPAH K-POH SECARA LANGSUNG DARI KONTI DI PULAU PINANG.... TERUSKAN BERSAMA GOMOFM...GOMO SAMPAI BERBUIH..!!!"  p/s : saya nyanyi tak sedap pun....  

18 comments:

qasehraihan said...

uikssss..dusta ke benar ni kak??
thnihla jika emang benar..

kpah k-poh said...

emangnya benar dong..!!! heee...

jemarisuri said...

betul ke idak ni, kalau betul nk ucap tahniah ni. hehe

Mia Liana said...

wahhhh kak pah... bestnya. nak tahu juga bila waktu kak pah bersiaran tu? leh mia dengar suara kak pah yang merdu....

tahniah ya...

p/s: mia tumpang gembira ni...

diana said...

tahniah...
asah bakat jadi dj pulak..
,mana tau kot2 nanti hot fm nak ambik kak pah ke..
ekekekk

S..U..D..@..I..S said...

hebat no......bakat terpendam

Azmi Khan said...

Wah....
Tahniah kak....
dah jd DJ dah... best tu.....

kiz said...

terbaiklah..bila agaknya akak akan keudara ni?

tunz said...

wah..mesti pas ni de ramai peminat...hottt gitu...nanti war war kan waktu kpah bersiaran yer...x sabau nak dengau dj kpah

kpah k-poh said...

terima kasih semua...masa siaran tu tak tentu..sbb ikut kelapangan....harap bg komen yaa jika terdengar....

Mrs.Yie said...

huhuhu...jeles ngan kapahhhhhh...kubi...jaga kau! kihkihkih :)

afzalsukasuki said...

alamat hujung bulan ni melingkuplah GGomo fm.kahkahkah :D

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Tahniahhhhhh Kak Pahhhhhhhh

Scarlett O'Hara said...

tahniah le Kak Pah.Terhibur sikit hatiku yg sedang lara.

gnesop.com said...

wah.. tahniah kpoh..
mmg dasyat boleh jd DJ..
kalau Sop, mesti DJ bisu.. x terkeluar kata-kata.. hehehe

kpah k-poh said...

terima kasih semua...

Afzal : melampau kau...heeee

IntaNBerliaN said...

tahniah kpah.. kne dgr ni... :-)

puanbee said...

waa ye ke ? nanti sms bee bila ke udara teringin nak dengar , bee baru tahu :(

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.